Amplificador digital per a TV o música

TV LINK II | Ref: 30640

105,44 €

94,90 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Torna a escoltar la teva música preferida o a mirar el teu programa de televisió preferit sense haver-los de posar a nivells incòmodes. Tan fàcil com si portessis auriculars. Aquest amplificador digital, juntament amb l'accessori ComPilot II o ComPilot Air II, et permetrà rebre el senyal de la TV o de l'equip de música directament a l'audiòfon, com si fossin uns auriculars, amb una qualitat en estèreo immillorable. Descripció general de les funcions

Compatible amb sortides d'àudio analògiques i digitals (òptiques i coaxials)
Instal·lació fàcil i ràpida
Mode de prova per a una comprovació d'àudio ràpida
Conjunt complet amb endoll i cables
Port de càrrega de ComPilot i ComPilot Air Compatibilitat:
Es pot fer servir TVLink II amb tots els emissors Phonak
TVLink S no ofereix un port de càrrega per a ComPilot Air Phonak. TVLink és la interfície per a televisió i altres fonts d'àudio compatibles amb senyals d'àudio digitals.


Phonak TVLink es fa servir amb Phonak ComPilot o ComPilot Air i converteix qualsevol audiòfon sense fil Phonak en uns auriculars amb un abast de fins a 30 metres (100 peus). Proporciona qualitat sonora en estèreo i transmissió de baixa latència.

Funcions generals
TV LINK II - Ref. 30640. Descripció general de les funcions
• Compatible amb sortides d'àudio analògiques i digitals
(òptiques i coaxials)
• Instal·lació fàcil i ràpida
• Mode de prova per a una comprovació d'àudio ràpida
• Conjunt complet amb endoll i cables
• Port de càrrega de ComPilot i ComPilot Air
Compatibilitat:
• Es pot fer servir TVLink II amb tots els emissors Phonak
• TVLink S no ofereix un port de càrrega per a ComPilot Air

Phonak TVLink és la interfície per a televisió i altres fonts d'àudio compatibles amb senyals d'àudio digitals. Phonak TVLink es fa servir amb Phonak ComPilot o ComPilot Air i converteix qualsevol audiòfon sense fil Phonak en uns auriculars amb un abast de fins a 30 metres (100 peus). Proporciona qualitat sonora en estèreo i transmissió de baixa latència.
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions