Amplificador personal de so

A 200 | Ref: 30646

308,07 €

277,26 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Comences a tenir pèrdua auditiva? Aquests auriculars per a les orelles són un amplificador personal de so per a persones amb deficiència auditiva de lleugera a moderada fàcils de fer servir.

Funcions generals
A 200 - Ref. 30646. L'A 200 és un amplificador personal de so estereofònic per a persones que a vegades necessiten tenir ajuda arti= ficial per sentir-hi
Gràcies a l'amplificació estereofònica a través de dos micròfons omnidireccionals tipus electret integrats, l'usuari pot determinar clarament la direcció de la font de so.

Els transductors dels auriculars dinàmics asseguren una reproducció de so natural i transparent amb òptima intel·ligibilitat en la locució.

L'A 200 ofereix una entrada auxiliar d'àudio per connectar un micròfon extern o un receptor infraroig.

Característiques
Auriculars per a les orelles: amplificador personal de so per a persones amb deficiència auditiva de lleugera a moderada
Sistema limitador automàtic
Extremadament fàcil d'operar
Ajustament de la resposta de freqüència per a l'audició de qui escolta
Pràctic carregador per emmagatzemar i carregar l'A 200
Inclou
1 amplificador personal de so A 200
1 'accupack' BA 151
1 carregador L 200 per a l''accupack'
1 unitat d'alimentació per a L 200
1 joc de recanvi de coixinets per a auriculars (versió més suau)
1 joc de segells adhesius per ajustar la resposta de freqüència

Característiques tècniques:
Pes: 51 g
Tecnologia: ANAR FM, estèreo 2.3 / 2.8 MHz
Tipus: Estrep estèreo
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions