Despertador amb llum i so molt alt

BE1589 VISIT | Ref: 30699

171,25 €

154,12 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Dorm amb total tranquil·litat sabent que podràs escoltar la teva despertador sense problemes. Aquest despertador digital t'avisarà a l'hora que marquis mitjançant una llum intermitent d'alta intensitat, un potent sistema de vibració i una alarma sonora. De fàcil ús i connectable a l'despertador del telèfon

Funcions generals
DESPERTADOR BE1589 VISIT AMB VIBRADOR- Ref. 30699. Dorm amb total tranquil·litat sabent que podràs sentir el despertador sense problemes. Aquest despertador digital t'avisarà a l'hora que marquis mitjançant un llum intermitent d'alta intensitat, un potent sistema de vibració i una alarma sonora. Fàcil de fer servir i connectable al despertador del telèfon.
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions