Micròfon sense fil

REMOTE MIC II | Ref: 30638

129,64 €

116,68 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Micròfon sense fil que, disposat a la solapa de l'orador i connectat a l'accessori Compilot II o ComPilot Air II, transmet el senyal de l'orador directament als audiòfons del receptor a una distància de fins a 20 m. Amplifica de manera senzilla la conversa entre dues persones en situacions amb soroll i a una àmplia distància. Descripció general de les funcions:
Lleuger i petit
Micròfon omnidireccional
Funcionament amb piles i recarregable
Fins a 8 hores d'ús. Compatibilitat:
Es pot fer servir Phonak RemoteMic amb tots els emissors de Phonak. Utilització: Phonak RemoteMic és un micròfon sense fil per a converses entre dues persones fetes a distància. El RemoteMic se subjecta a la roba de l'orador.
En combinació amb Phonak ComPilot o ComPilot Air, transmet la veu de l'orador directament a tots dos audiòfons a una distància de fins a 20 metres.

Funcions generals
REMOTE MIC II - Ref. 30638. Phonak RemoteMic: el micròfon sense fil lleuger

Descripció general de les funcions:
• Lleuger i petit
• Micròfon omnidireccional
• Funcionament amb piles i recarregable
• Fins a 8 hores d'ús

Compatibilitat:
• Es pot fer servir Phonak RemoteMic amb tots els emissors de Phonak

Utilització
Phonak RemoteMic és un micròfon sense fil per a converses entre dues persones fetes a distància. El RemoteMic se subjecta a la roba de l'orador. En combinació amb Phonak ComPilot o ComPilot Air, transmet la veu de l'orador directament a tots dos audiòfons a una distància de fins a 20 metres.
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions