Ara ja pots demanar les teves lents de contacte online. Aconsegueix les teves i aprofita els nostres ENVIAMENTS GRATUÏTS a botiga

Audiòfons BELTONE Trust 6 TST6-66-DW

Ref: 30838

2.265,00 €
1.812,00 €Preu Privilege
Demanar cita

Audiòfons BELTONE Trust 6 TST6-66-DW

Ref: 30838

2.265,00 €
1.812,00 €Preu Privilege
Demanar cita
Les garanties més completes
Amb 300 centres a la teva disposició
Add to Wish List

Description

Audífono RIC Óptimo con conectividad directa a teléfonos inteligentes IOS (Made for iPhone) mediante Bluetooth® sin necesidad de un transmisor adicional. Cuenta con un nivel de prestaciones y funcionalidades óptimas que te permitirán disfrutar de una correcta audición en diferentes ambientes sonoros. Con estos audífonos podrás escuchar música o recibir llamadas directamente desde tu dispositivo iPhone®. Por su diseño discreto y moderno, prácticamente desaparece detrás de la oreja. Idóneo para pérdidas auditivas leves a severas.

Característiques

 • Ubicación:

  Retroauricular - darrere l'orella

  Aquests audiòfons responen al disseny més convencional i clàssic, encara que ara existeixen nous acabats i materials. Com que estan dissenyats perquè quedin situats darrere l'orella, això els converteix en els més senzills i fàcils de col·locar, amb una gran fiabilitat i qualitat auditiva.

 • Fabricante:

  GN HEARING CARE S.A.U.

 • Nivel de Discreción:

  Visible

 • Resistente al Polvo y al Agua:

  Si

 • Moderada:
  Moderada
 • Severa:
   Severa
 • Neteja

  Neteja’l amb un drap suau. No ho facis mai amb aigua.

  Consulta els nostres audioprotetistes perquè t’aconsellin els productes de conservació i neteja més adequats per a l’audiòfon.

 • Conservació

  Guarda l’audiòfon a l’estoig quan no el facis servir i protegeix-lo de la calor excessiva i la humitat.

  No manipulis l’audiòfon ni l’intentis obrir o reparar.

  No introdueixis cap objecte als orificis de l’audiòfon, excepte els accessoris facilitats pel fabricant.

  Protegeix l’audiòfon de substàncies que el poden fer malbé: treu-te’l quan et dutxis o t’assequis els cabells i vés amb compte amb els esprais, perfums i substàncies oleaginoses que el poden danyar.

  No te’l posis en exploracions de rajos X o en tractaments per ultrasons.

 • Piles

  Les piles s’activen quan en retires el precinte adhesiu. Retira aquest precinte una mica abans de fer-les servir.

  Treu la pila si no has d’utilitzar l’audiòfon durant uns dies.

  Diposita les piles gastades als contenidors de recollida selectiva per reciclar-les.

  El teu audioprotetista t’aconsellarà sobre el model de pila més adequat al teu audiòfon.

Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

 • Es notarà que porto audiòfon? No t’has d’amoïnar per això. A General Optica disposem de solucions auditives molt petites i discretes que fan que l’audiòfon passi inadvertit.
 • Hi sentiré bé en un ambient amb soroll? Podràs tornar a participar en totes les converses, fins i tot en ambients amb soroll. Torna a anar a un restaurant amb amics i gaudeix de bones converses sense cap problema.
 • Em servirà per sentir bé la televisió o per parlar per telèfon? Sí, ja no caldrà que apugis el volum del televisor fins a nivells incòmodes i podràs tornar a parlar per telèfon i sentir perfectament tot el que et diguin.
 • I si no m’adapto a l’audiòfon nou? Per ajudar-te a acostumar-t’hi, a General Optica t’oferim en exclusiva una garantia d’adaptació de 3 mesos. Si tens cap dubte, vine al centre de General Optica que tinguis més a prop i el nostre equip de professionals t’atendrà amb molt de gust.