Ara ja pots comprar les teves ulleres de sol ONLINE. Aprofita les REGAFAS i aconsegueix les teves amb descomptes de fins al 70%. ¡Comprar ara!

Crear un nou compte de client

Emplena el formulari amb les teves dades per fer el procés de registre.

Tria aquesta opció si encara no ets client de General Optica però vols crear un compte per a rebre ofertes exclusives.

Resum de la Política de Privacitat del Client

Responsables del tractament

General Optica, SA (“General Optica”), amb domicili a la ctra. de l’Hospitalet, núm. 147 –Cityparc, edif. Amsterdam– de Cornellà de Llobregat (08940 Barcelona)..

Delegat/ada de Protecció de Dades (Data Protection Officer o DPO)

El/la DPO de General Optica està a la teva disposició per resoldre els dubtes que tinguis relacionats amb el tractament que fem de les teves dades personals.

Email: [email protected]

Correu postal: Ctra. de l’Hospitalet, núm. 147 - Cityparc, Edf. Amsterdam - Cornellà de Llobregat (08940, Barcelona).

Finalitats del tractament

Gestionar la compra que ens facis o el servei que ens demanis. Això inclou accions com ara: emetre una factura, graduar la visió, encarregar unes lents a mida, avisar-te per telèfon o per correu electrònic que tens la comanda a punt, etc.

Atendre les garanties dels productes que adquireixes a les botigues de la xarxa General Optica

Facilitar-te l’accés a la secció de clients de la nostra pàgina web.

Enviar-te la newsletter, si l’has demanat.

Elaborar perfils senzills de les aficions, els gustos i els hàbits de compra que tens.

Enviar-te ofertes especials, descomptes i promocions que et poden interessar.

Legitimació del tractament

Tractem les teves dades en funció de l’existència d’una relació contractual o precontractual (és a dir, perquè ens demanes un producte o servei i t’atenem la petició) o del consentiment que has donat per a determinades finalitats. Tractem les teves dades de salut quan són necessàries per oferir-te l’assistència o el servei sanitari que ens demanes.

Destinataris de la informació

Les botigues pròpies i franquiciades de la xarxa de General Optica a Espanya, així com les seves sucursals i xarxa de franquícies a Portugal. Els professionals de la nostra xarxa que t’atenen només accediran a les teves dades per prestar-te un servei, si cal.

Tercers proveïdors de serveis (empreses que fabriquen lents graduades, distribuïdors de muntures, fabricants de lentilles, etc.).

Prestadors de serveis especials com Retinalyze.

Els teus drets

Pots accedir a les teves dades, demanar que es modifiquin o se suprimeixin, exercir el dret a la portabilitat, oposar-te al perfil d’usuari que fem amb la teva informació personal per no rebre comunicacions personalitzades i demanar que limitem el tractament de les dades tal com ho expliquem a la Política de privacitat.

Recorda que el consentiment que dones per tractar les teves dades amb finalitats addicionals (per exemple, enviament de publicitat) sempre és revocable.