Garanties

Garanties

Només aquí trobaràs les garanties més completes.

 • Assegurança de trencament d’ulleres graduades: 2 anys (1).

  Si se’t trenquen les ulleres graduades, tens una assegurança que et cobreix el 100 % del seu valor. Només ens les has de portar (muntura i vidres) i te les arreglarem o les substituirem per unes de noves amb la mateixa graduació.

 • Assegurança especial nens per canvi de graduació: 1 any (1).

  Perquè estiguis tranquil, durant el primer any canviem els vidres de les ulleres dels teus fills menors de 12 anys.

 • Garantia d’adaptació: Vidres, lents de contacte i audiòfons 3 mesos(1).

  Si no t’adaptes als vidres, a les lents de contacte o als audiòfons durant el període de garantia d’adaptació, te’ls canviem o te’n tornem els diners.

 • Garantia d’imatge: 45 dies de prova (1).

  Tens 45 dies per provar una muntura nova o unes ulleres de sol. Si no t’hi acabes de sentir bé, te les canviem o et tornem els diners.

 • Garantia de satisfacció: 30 dies .

  Si pel que sigui, passats 30 dies no et sents satisfet amb les teves noves ulleres o audiòfons et tornarem els diners sense més.

 • Garantia de fabricació: 3 anys.

  General Optica garanteix durant aquest període la conformitat dels productes amb les condicions de venda, que, segons la legislació aplicable, pot comportar la reparació gratuïta, la substitució del bé, la rebaixa del preu i la resolució del contracte.

(1) Garantia exclusiva per a membres del programa Privilege. Aquestes garanties seran efectives des de la compra dels productes amb la Targeta Privilege. Consulta totes les condicions que es detallen en aquest document.