Solament aquí trobaràs tants avantatges i beneficis.

Garanties.

 • Segur de Trencament d'Ulleres Graduades

  Assegurança de trencament d’ulleres graduades: 2 anys (1).

  Si se’t trenquen les ulleres graduades, tens una assegurança que et cobreix el 100 % del seu valor. Només ens les has de portar (muntura i vidres) i te les arreglarem o les substituirem per unes de noves amb la mateixa graduació.

 • Segur Especial Nens per Canvi de Graduació

  Assegurança especial nens per canvi de graduació: 1 any (1)(2).

  Perquè estiguis tranquil, durant el primer any canviem gratuïtament els vidres de les ulleres dels teus fills menors de 12 anys.

 • Garantia d'Adaptació

  Garantia d’adaptació: Vidres i lentilles 6 mesos · Audiòfons 3 mesos(1)(2).

  Si no t’adaptes als vidres, a les lents de contacte o als audiòfons durant el període de garantia d’adaptació, te’ls canviem o te’n tornem els diners.

 • Garantia d'Imatge

  Garantia d’imatge: 45 dies de prova (1)(2).

  Tens 45 dies per provar una muntura nova o unes ulleres de sol. Si no t’hi acabes de sentir bé, te les canviem o et tornem els diners.

 • Garanties de Satisfacció

  Garantia de satisfacció: 30 dies (2).

  Si després de 30 dies, sigui pel motiu que sigui, no n’estàs satisfet, et tornem els diners. L’únic requisit és que has d’anar a la mateixa botiga General Optica on vas efectuar la compra.

 • Garantia de Fabricació

  Garantia de fabricació: 2 anys.

  General Optica garanteix durant aquest període la conformitat dels productes amb les condicions de venda, que, segons la legislació aplicable, pot comportar la reparació gratuïta, la substitució del bé, la rebaixa del preu i la resolució del contracte.

(1) Garantia exclusiva per a membres del programa Privilege. Aquestes garanties seran efectives des de la compra dels productes amb la Targeta Privilege. Consulta’n les condicions detallades en aquest document.
(2) Per a l’exercici d’aquestes garanties, cal anar a la mateixa botiga on es va efectuar la compra.