pla familia

pla-família

 • pla-família
 • Estrenar ulleres en família té un munt d’avantatges.

  A General Optica sabem que, quan tens família, les despeses es multipliquen. Per això, presentem el Pla Família: un pla pensat perquè tu i la teva família estreneu ulleres i, alhora, estalvieu.

  En què consisteix el Pla Família?

  Per a tu, un 30 % dte., i les del teu fill et surten gratis! 

 • pla-família
 •  Tria entre una àmplia varietat per a totes les edats:

  pla-família

  pla-família

  A més, disposes de les garanties més completes: assegurança de trencament de 2 anys i assegurança de canvi de vidres per canvi de graduació. NNo ho dubtis, demana cita per a una revisió visual i descobreix-ne tots els models a la botiga. 

  pla-família

  pla-família

  *La compra per part d’un adult d’unes ulleres graduades amb el 30 % de dte. (import mínim net de 150 €; dte. no aplicable a muntures i/o vidres ja rebaixats) dóna dret a un menor d’edat de la mateixa família: a unes ulleres graduades gratuïtes (muntura per triar d’entre un assortiment identificat i vidres orgànics monofocals antireflectors i endurits, de -6D a +4D i cilindre fins a 2D) o a un 50 % de dte. en unes ulleres graduades completes, aplicable a qualsevol muntura i a qualsevol vidre sense cap limitació de graduació. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Per a membres del programa Privilege fins al 6-1-2019. PVP Targeta Privilege: 18 €.