Promocions

Tenim les millors ofertes per a tu!

Gaudeix d’audiòfons a meitat de preu

Sabem, igual que tu, que darrere de cada experiència hi ha un so; per això, és important mantenir una bona salut auditiva. A General Optica t’oferim el nostre Servei d’Audiologia.

 Disposem d’un equip d’experts audioprotetistes i d’un ampli ventall d’ajudes auditives d’última generació, amb un disseny discret i un sistema autorecarregable per evitar l’ús de piles, que et faran la vida més còmoda.

 I ara, per posar-t’ho més fàcil:

 50 % dte. en TOTS els AUDIÒFONS RECARREGABLES

 A més, et podràs beneficiar de les nostres exclusives opcions de finançament que et permetran pagar l’audiòfon en un màxim de 24 mesos sense interessos.

 Vine a veure’ns i fes-te una revisió completa i gratuïta de l’oïda sense cap compromís.

 Demana cita on-line aquí

50 % en tots els audiòfons recarregables Phonak i Beltone en tarifa General Optica. Promoció vàlida del 4-3-2019 al 2-6-2019 per a clients Privilege (PVP Targeta Privilege: 18 €). No acumulable a altres promocions.
Finançament de 3 a 24 mesos. TIN 0 %, TAE 0 %. Interessos subvencionats per General Optica. Data de validesa de l’oferta financera: de l’1-1-2019 al 31-12-2019. Oferta subjecta a l’autorització prèvia de les entitats financeres: Santander Consumer Finance, SA, subjecta a l’estudi i aprovació a través de la targeta Visa General Optica. Import mínim de 45 € i quota mensual de 15 €. Banco Cetelem, SAU, després de l’estudi de la documentació aportada i la signatura del contracte. Import mínim de 120 € i quota mensual de 12 €.
Revisió gratuïta de l’oïda per part de l’equip d’audioprotetistes de General Optica. Es recomana concertar cita prèvia.

Gaudeix d’audiòfons a meitat de preu