Pla Renove

Pla Renove

Ara, 25% de dte. en TOTES les ulleres graduades i de sol

Ulleres de nova col·lecció de totes les marques al millor preu. Dior, Furla, Ray-Ban, Persol, Blumarine, Gucci, Vogue... Fins a 70 marques!

ESCADA  PERSOL

VEURE ULLERES SOL

 

  LOZZABLUMARINE

Totes les ulleres graduades tenen FILTRE per a pantalles DIGITALS.

ULLERES GRADUADES

* 25% de dte. en la compra d’ulleres graduades (muntura + vidres), ulleres de sol o ulleres de sol graduades per a membres del programa Privilege, fins al 6-1-2024. Possibilitat de canviar la muntura de sol i/o els vidres ja rebaixats; en aquest cas, no s’aplica cap descompte addicional. PVP Targeta Privilege 18 €

25% de dte. en TOTES les ulleres

Ulleres de nova col·lecció de totes les marques al millor preu!

ESCADA

PERSOL

NINA

Dior, Furla, Ray-Ban, Persol, Blumarine, Gucci, Vogue... Fins a 70 marques!

Gafas sol

25%DTE

LOZZA

BLUMARINE

PERSOL2

Totes les nostres ulleres graduades amb FILTRE per a PANTALLES DIGITALS.

Ulleres graduades

*25% de dte. en la compra d’ulleres graduades (muntura + vidres), ulleres de sol o ulleres de sol graduades per a membres del programa Privilege, fins al 6-1-2024. Possibilitat de canviar la muntura de sol i/o els vidres ja rebaixats; en aquest cas, no s’aplica cap descompte addicional. PVP Targeta Privilege 18 €.

Pla Renove en ulleres graduades

Ara, 25% de dte. en TOTES les ulleres graduades i de sol

Ulleres de <strong>nova col&middot;lecci&oacute;</strong> de totes les marques al millor preu. Dior, Furla, Ray-Ban, Persol, Blumarine, Gucci, Vogue... Fins a 70 marques!

* 25 % de dte. en la compra d’unes noves ulleres graduades o de sol graduades (muntura + selecció de vidres) per a membres del programa Privilege des del 7/1/2024 fins al 6/1/2025. PVP Targeta Privilege: 18 €.