Telèfons TELÈFON SENSE FIL BIG TEL 200

BIG TEL 200 | Ref: 30624

81,07 €

72,96 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Truca per telèfon als teus familiars o amics amb tota la tranquil·litat que els sentiràs sense problemes. Aquest telèfon sense fils t'ofereix una alta amplificació del so i una mínima distorsió, mans lliures, tecles grosses, identificador de trucades, timbre de trucada extrafort i múltiples funcions més. Dissenyat per a persones amb dificultats d'audició, però que poden fer servir persones sense dificultats auditives.

Funcions generals
TELÈFON SENSE FIL BIG TEL 200 - Ref. 30624. Telèfon sense fil amb una alta amplificació i tecles grosses, distorsió mínima i mans lliures.
Timbre de trucada extrafort regulable fins a 80 Db.
Volum regulable fins a màxim 30 dB.
LCD de punt-matrix extragran (96x64 punts) amb llum de fons.
Tecla d'amplificació a l'auricular.
Reproducció de to.
Dispositius àudio compatibles.
Despertador amb 3 funcions d'alarma seleccionables (una vegada, diari o dl.-dv.).
Fins a 100 hores en funcionament stand-by, fins a 11 hores de conversa contínua.
Indicador visual per a trucades entrants.
LED lluminosa de color blanc al telèfon i la base.
Agenda telefònica per a 50 entrades.
Pantalla en 5 idiomes (D, GB, F, I, I).
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions