Telèfons TELÈFON SOBRETAULA POWER Tel 49

POWER TEL 49 | Ref: 30623

111,32 €

100,19 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Vols tornar a parlar per telèfon amb els teus éssers estimats sense dificultats auditives? Aquest telèfon fix de sobretaula t'ofereix un so molt alt, una alta amplificació del so i una mínima distorsió, mans lliures, tecles grosses, identificador de trucades, timbre de trucada extrafort i múltiples funcions més. Dissenyat per a persones amb dificultats d'audició, però que poden fer servir perfectament persones sense dificultats auditives.

Funcions generals
TELÈFON SOBRETAULA POWER Tel 49 - Ref. 30623. Telèfon fix amb una alta amplificació i tecles grosses, distorsió mínima i mans lliures.
Timbre de trucada extrafort regulable fins a 90 dB.
Volum regulable fins a màxim 40 dB.
Identificador de trucades i llista de trucades de fins a 32 trucades (CLIP).
2 espais programables per guardar números d'emergència/marcació directa.
Agenda telefònica alfanumèrica per a 32 entrades.
Mans lliures.
Pantalla il·luminada amb l'hora actual.
Teclat retroil·luminat (verd).
Menú en 8 idiomes.
Indicador de temps de conversa.
Marcació de to.
10 espais per guardar números d+D101e marcació directa.
Compatibilitat premium amb audiòfons.
Control de to de l'auricular.
Possibilitat de muntatge en paret.
Compatible amb línies supletòries.
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions