Ulleres de sol Maui Jim

MJ237 | Ref: 124305187

228,00 €

159,60 €

Preu
Privilege
Veure’n la disponibilitat a la botiga
Detalls
Sobre la marca
Maui Jim

D'origen hawaià, les ulleres de sol Maui Jim són internacionalment conegudes pels seus vidres polaritzats. Utilitzades per multitud d'esportistes, les ulleres de sol Maui Jim són una opció perfecta per fer surf, per fer senderisme o per pescar. Per això són l'aposta segura per als que busquen unes ulleres de sol polaritzades còmodes i amb un alt nivell de protecció solar.

Estil

Diuen que els clàssics no passen de moda. Per això, si vols una aposta segura, gaudeix d’aquestes ulleres atemporals amb les quals sempre lluiràs una mirada amb estil.

Característiques:
 • FormaRectangular
 • Home
 • Pasta
 • Color de la munturaNegre
64mm 17mm
125mm
Detalls del vidre:
 • Color dels vidresGris
 • 3
 • Polaritzat Polaritzat
 • Espejado Espejado
 • Degradat Degradat
Vidres
 • Polaritzat
  Polaritzats

  Els vidres polaritzats milloren la visió reduint l’enlluernament, ja que eliminen d’una manera selectiva el reflex de la llum projectada en diferents superfícies. A més, milloren la percepció dels colors i del relleu, augmenten la definició dels detalls, neutralitzen els reflexos i disminueixen la fatiga visual. Per això, es recomana utilitzar-los per fer esport o activitats a l’aire lliure.

 • Vidre de mirall
  Vidres de mirall

  Gràcies a l’alta capacitat de reflex, redueixen en gran proporció la llum que arriba a l’ull. Protegeix-te dels enlluernaments, fins i tot en ambients amb molta claror. Tot i que ens hem acostumat a veure’ls a la ciutat, aquests vidres s’han dissenyat especialment per anar a la platja o a la neu.

 • Degradat
  Degradats

  Els vidres degradats tenen la part superior més fosca i la part inferior més clara. Tot i que la protecció de la part inferior de la lent pot resultar insuficient en algunes situacions on la llum solar és molt intensa, com per exemple esquiant o fent esports aquàtics, aquests vidres són una bona opció estètica per aconseguir un look modern i actual.

Nº del
FILTRE
ABSORCIÓ
LLUM VISIBLE
DESCRIPCIÓAPLICACIONSRESTRICCIONS
0 0 a 20% Filtració molt suau.
Lents clares o lleugerament acolorides.
Interiors, Cel cobert. Interiors, Cel cobert.Interiors, Cel cobert. Cap.
1 20 a 56% Filtració molt suau.
Lents lleugerament acolorides.
Lluminositat solar lleugera. Lluminositat solar lleugera.Lluminositat solar lleugera. No vàlides per a la conducció nocturna.
2 57 a 81% Filtració intermitja.
Lents mitjanament acolorides.
Lluminositat solar mitjana. Lluminositat solar mitjana.Lluminositat solar mitjana. No vàlides per a la conducció nocturna.
3 82 a 91% Filtració considerable.
Lents fosques.
Lluminositat solar forta. Lluminositat solar forta.Lluminositat solar forta. No vàlides per a la conducció nocturna.
4 92 a 97% Filtració excepcional.
Lents molt fosques.
Lluminositat solar molt forta. Lluminositat solar molt forta.Lluminositat solar molt forta. No vàlides per a la conducció.
Consells

Cuida les ulleres de sol amb aquests consells ben senzills:

 • Per guardar-les

  Protegeix les ulleres de l’acumulació de pols i de possibles trencaments guardant-les sempre a l’estoig.

  Per treure-les de l’estoig, fes servir les dues mans. Així, evites tensions en l’estructura de la muntura.

 • Per netejar-les

  Neteja les ulleres de sol amb una camussa o un esprai netejador que et podem oferir a qualsevol botiga de General Optica. Així, t’assegures protegir el material de les muntures.

  És millor netejar-les subjectant el cèrcol del vidre per evitar que es desajustin.

 • Per conservar-les

  Procura que no es faci malbé el material de les muntures amb productes com laques o colònies. Si te n’has d’aplicar, treu-te les ulleres.

  No exposis les ulleres de sol a fons de calor o en llocs de temperatures elevades, especialment si la muntura o els vidres estan fets d’un material de plàstic.

Serveis Exclusius

A General Optica tenim les últimes novetats en ulleres de sol i els serveis d’assessorament més exclusius, perquè sempre l’encertis.

Servei Caràcter d’Imatge Personal

Quantes vegades has pensat: “Quines ulleres m’escauen més?”. A General Optica et volem ajudar a trobar-les i, per això, et fem un diagnòstic d’imatge a mida. Amb un mètode exclusiu, el nostre equip et recomanarà les ulleres de sol que millor s’adaptin a tu. Gràcies a un estudi d’imatge detallat sabràs quina muntura t’afavoreix segons les teves faccions, el millor color per a tu i l’estil d’ulleres per poder potenciar al màxim la teva mirada.

Servei d’Assessorament sobre Protecció Solar

Perquè cada mirada és diferent, els nostres professionals t’ajudaran a trobar la protecció perfecta per als teus ulls. Cuida’ls a General Optica, on t’assessorarem personalment per saber l’índex d’absorció i la categoria de filtre solar que més et convenen.

Noves col·leccions, productes exclusius i edicions limitades

Les últimes novetats són a General Optica. Hi trobaràs les noves col·leccions de les marques de més prestigi i les edicions limitades i en exclusiva de les firmes més reconegudes.

 
Servei EyePad

Sabem que quan intentes trobar unes ulleres que facin per a tu, és possible que et sorgeixin moltes preguntes: quin tipus d’ulleres necessito, com de fi ha de ser el vidre, quin tipus de tractament ha de dur, quina muntura em queda millor, etc. Per ajudar-te a resoldre-les, a General Optica tenim el servei exclusiu EyePad. Es tracta d’un sistema innovador que, mitjançant l’última tecnologia en tauletes, t’ofereix una simulació completa de com et quedarien les ulleres noves. Així, te’n pots fer una idea fins i tot abans de comprar-les.

 

En vols saber més? Vine al centre de General Optica que tinguis més a prop i deixa’t assessorar pels nostres professionals.

Descobreix les promocions