Despertador amb llum i so molt alt Phonak

Ref: 30699

Despertador amb llum i so molt alt Phonak

Ref: 30699

Veure detalls
Add to Wish List

Description

Dorm amb total tranquil·litat sabent que podràs escoltar la teva despertador sense problemes. Aquest despertador digital t'avisarà a l'hora que marquis mitjançant una llum intermitent d'alta intensitat, un potent sistema de vibració i una alarma sonora. De fàcil ús i connectable a l'despertador del telèfon
DESPERTADOR BE1589 VISIT AMB VIBRADOR- Ref. 30699. Dorm amb total tranquil·litat sabent que podràs sentir el despertador sense problemes. Aquest despertador digital t'avisarà a l'hora que marquis mitjançant un llum intermitent d'alta intensitat, un potent sistema de vibració i una alarma sonora. Fàcil de fer servir i connectable al despertador del telèfon.

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Despertadors

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.