Franquícies.

Uneix-te a General Optica.

Posem a la teva disposició el nostre Pla de Franquícies,amb el qual volem compartir amb tu la missió de proporcionar solucions visuals i auditives per millorar la qualitat de vida de les persones.

Amb més de 60 anys d’experiència en el mercat de l’òptica, amb un equip de més de 1.200 professionals i en ple pla d’expansió, t’oferim l’oportunitat de formar part d’aquest projecte de franquícies líder en el sector òptic.

A General Optica tenim visió de lideratge.

General Optica

Saps en quina marca d’òptica pensen primer els consumidors? I saps que és la mateixa marca que té una notorietat de més del 90 % en el mercat? Només una marca líder com General Optica pot donar resposta a totes les preguntes.

Per aquest motiu, volem compartir amb tu la nostra visió de lideratge, una visió emparada pel Grup De Rigo i amb la col·laboració de partners de primer nivell que milloraran la competitivitat del teu negoci.

Per potenciar i mantenir aquesta posició de lideratge i assegurar la rendibilitat del teu negoci, General Optica disposa d’un potent pla de màrqueting, adreçat als clients i amb una presència constant als mitjans publicitaris massius, especialment la televisió.

Si estàs buscant una idea de negoci en el sector òptic, hi ha una manera millor de fer-ho que associant-te amb el líder del mercat?

La fórmula de l’èxit que només una marca líder et pot oferir.

 • Formula GO 1

  Assessorament màxim.

  Abans de començar, ja pots comptar amb nosaltres. T’assessorem en tota la fase prèvia a l’obertura amb un estudi de viabilitat i d’inversió del teu projecte, i també en la posada en marxa del projecte decoratiu. I quan ja hagis posat en marxa la franquícia, en el dia a dia farem un monitoratge continu de la gestió amb plans d’acció trimestrals.

 • Formula GO 2

  Model de gestió contrastat.

  Disposaràs d’un estoc inicial en dipòsit, un estoc mínim a la botiga que es reposarà automàticament, un servei optatiu de taller centralitzat i un sistema de venda guiada i màxim control. I tot, pensat per minimitzar riscos.

 • Formula GO 3

  Programa de màrqueting eficaç.

  A més, disposaràs de la millor ajuda en vendes: un sòlid i dinàmic pla de màrqueting amb presència en tots els mitjans, especialment a la televisió, en els moments més estratègics de l’any, accions digitals innovadores i el programa de fidelització amb més èxit pel fet de ser òptic.

Resoldrem amb molt de gust tots els dubtes que tinguis.
* Inversió màxima estimada per a una òptica de reconversió.

Dissenyem un pla de negoci per ajudar-te.

Rentabilitat assegurada

La rendibilitat és l’objectiu final de qualsevol negoci. Nosaltres te l’assegurem oferint-te l’assessorament constant del nostre equip d’experts que dissenyarà, amb tu, un pla de negoci que et permeti augmentar els beneficis.

Més facturació.

El nostre model de negoci, basat en la qualitat i la varietat dels nostres productes, en la garantia de confiança que genera la marca General Optica i en l’èxit de les nostres campanyes de publicitat i promocions de màrqueting, té com a resultat unes vendes superiors a les de la resta del sector òptic.

Menys costos i més bons marges.

Una fórmula de gestió contrastada unida a una gran capacitat de negociació et garanteixen unscostos inferiors en immobilitzat i uns marges de producte superiors.

Mínima inversió, risc menor.

Tot el que comença bé acaba bé. Per això, t’oferim les millors condicions d’entrada perquè engegar el teu propi negoci et sigui fàcil: unainversió mínima de menys de 10.000 €* i sense cap compromís.

Resoldrem amb molt de gust tots els dubtes que tinguis.
* Inversió màxima estimada per a una òptica de reconversió.

Tenir el teu propi negoci és a un clic de distància.

Si en necessites més informació, aquí et deixem el nostre formulari. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com puguem i concertarem una entrevista.

Camps obligatoris

Contacta