Contacte

Tens cap dubte, recomanació o tema que vulguis parlar amb nosaltres? Emplena aquest senzill formulari i et respondrem tan aviat com puguem.

Escriu-nos

Ets client de General Optica?

Des de GENERAL OPTICA, SA (“GENERAL OPTICA”) et volem informar del tractament que fem de les dades personals que ens facilites com a client o possible client dels nostres establiments. Perquè resulti més clar, a continuació pots trobar un resum de la Política de privacitat de clients que hem preparat per adaptar-nos a la nova normativa comunitària. El text complet el pots trobar al fullet de botiga i a la nostra pàgina web. Respectar la teva privacitat i garantir la confidencialitat de les teves dades personals constitueix una prioritat per a nosaltres.

Resum de la Política de Privacitat del Client

Responsables del tractament

General Optica, SA (“General Optica”), amb domicili a la ctra. de l’Hospitalet, núm. 147 –Cityparc, edif. Amsterdam– de Cornellà de Llobregat (08940 Barcelona)..

Delegat/ada de Protecció de Dades (Data Protection Officer o DPO)

El/la DPO de General Optica està a la teva disposició per resoldre els dubtes que tinguis relacionats amb el tractament que fem de les teves dades personals.

Email: [email protected]

Correu postal: Ctra. de l’Hospitalet, núm. 147 - Cityparc, Edf. Amsterdam - Cornellà de Llobregat (08940, Barcelona).

Finalitats del tractament

Gestionar la compra que ens facis o el servei que ens demanis. Això inclou accions com ara: emetre una factura, graduar la visió, encarregar unes lents a mida, avisar-te per telèfon o per correu electrònic que tens la comanda a punt, etc.

Atendre les garanties dels productes que adquireixes a les botigues de la xarxa General Optica

Facilitar-te l’accés a la secció de clients de la nostra pàgina web.

Enviar-te la newsletter, si l’has demanat.

Elaborar perfils senzills de les aficions, els gustos i els hàbits de compra que tens.

Enviar-te ofertes especials, descomptes i promocions que et poden interessar.

Legitimació del tractament

Tractem les teves dades en funció de l’existència d’una relació contractual o precontractual (és a dir, perquè ens demanes un producte o servei i t’atenem la petició) o del consentiment que has donat per a determinades finalitats. Tractem les teves dades de salut quan són necessàries per oferir-te l’assistència o el servei sanitari que ens demanes.

Destinataris de la informació

Les botigues pròpies i franquiciades de la xarxa de General Optica a Espanya, així com les seves sucursals i xarxa de franquícies a Portugal. Els professionals de la nostra xarxa que t’atenen només accediran a les teves dades per prestar-te un servei, si cal.

Tercers proveïdors de serveis (empreses que fabriquen lents graduades, distribuïdors de muntures, fabricants de lentilles, etc.).

Prestadors de serveis especials com Retinalyze.

Els teus drets

Pots accedir a les teves dades, demanar que es modifiquin o se suprimeixin, exercir el dret a la portabilitat, oposar-te al perfil d’usuari que fem amb la teva informació personal per no rebre comunicacions personalitzades i demanar que limitem el tractament de les dades tal com ho expliquem a la Política de privacitat.

Recorda que el consentiment que dones per tractar les teves dades amb finalitats addicionals (per exemple, enviament de publicitat) sempre és revocable.