Compra Online les teves ulleres Graduades ara!

La teva salut auditiva

La teva salut auditiva

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Cuida la teva salut auditiva i sentiràs més coses

A General Optica sabem, igual que tu, que darrere de cada so hi ha una emoció, i que les emocions són les que ens fan sentir vius.

Però, què en saps del sistema auditiu neurosensorial? A continuació, responem els dubtes que et puguin sorgir. Descobreix més coses sobre l’orella interna i sobre com un audiòfon et pot millorar el dia a dia.

L'oïda: quina pèrdua tinc

Conèixer el funcionament de l’orella interna i ser capaços d’identificar la hipoacúsia o pèrdua auditiva són aspectes essencials per saber si tenim una bona salut auditiva. Continuar llegint

 • Com funciona l'oïda?

  Les ones sonores que es generen al món entren a l’orella externa a través del pavelló auricular. Un cop a dins, recorren el conducte auditiu extern i impacten contra el timpà i el fan vibrar.

  Aquestes vibracions les recull la cadena d’ossets de l’orella mitjana, que les converteix en energia mecànica i la transmet als líquids de l’orella interna, on s’acaba convertint en impulsos elèctrics.

  Finalment, aquests impulsos es transfereixen fins al cervell a través del nervi auditiu, on es descodifiquen i es perceben com el que coneixem com a sons.

  Interior de l'oïda
 • Com puc identificar la pèrdua auditiva?

  El primer pas per cuidar la salut auditiva és saber conèixer les diferents deficiències auditives que hi ha:

  • Pèrdua auditiva de transmissió

   Aquesta mena de sordesa es produeix com a resultat de problemes a l’orella mitjana que impedeixen que el so arribi a l’orella interna (hipoacúsia de transmissió)
  • Pèrdua auditiva neurosensorial

   La sensibilitat auditiva es redueix i provoca dificultat per entendre les paraules, a causa de trastorns de les cèl·lules sensorials o de les fibres nervioses (hipoacúsia neurosensorial)
  • Pèrdua auditiva mixta

   Afecta tant la transmissió com la percepció i causa una pèrdua tant quantitativa com qualitativa (hipoacúsia mixta)

  Recorda que al teu centre de General Optica et farem una revisió d’audiometria i comprovarem la teva capacitat auditiva de manera gratuïta.

El meu audiòfon la solució

L’audiòfon és la solució auditiva personalitzada que necessites per sentir tots els sons del dia a dia. Descobreix els dissenys d’última generació, pràcticament invisibles, que faran que la teva agudesa auditiva millori significativament. Continuar llegint

 • Com canviarà la meva vida amb audiòfon?

  Aquesta discreta ajuda no tan sols et permetrà entendre qualsevol conversa perfectament sense perdre’t res, sinó que a més t’aportarà tranquil·litat i confiança. D’aquesta manera, les situacions quotidianes com veure la televisió a un volum raonable, sentir el timbre de casa o mantenir una conversa per telèfon no tornaran a ser un problema.

  Millora la teva audició i també la teva vida amb una solució auditiva personalitzada.

 • Com puc trobar l'audiòfon que se m'adapti millor?

  A General Optica tens el nostre equip de professionals audioprotesistes que et recomanaran la solució que s’adapti millor a les teves necessitats entre tots els diferents tipus d’audiòfons.

  Diferents tipus d'audiòfons