La teva salut auditiva

La teva salut auditiva

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Cuida la teva salut auditiva i sentiràs més coses

A General Optica sabem, igual que tu, que darrere de cada so hi ha una emoció, i que les emocions són les que ens fan sentir vius.

Però, què en saps del sistema auditiu neurosensorial? A continuació, responem els dubtes que et puguin sorgir. Descobreix més coses sobre l’orella interna i sobre com un audiòfon et pot millorar el dia a dia.

L'oïda: quina pèrdua tinc

Conèixer el funcionament de l’orella interna i ser capaços d’identificar la hipoacúsia o pèrdua auditiva són aspectes essencials per saber si tenim una bona salut auditiva. Continuar llegint

 • Com funciona l'oïda?

  Les ones sonores que es generen al món entren a l’orella externa a través del pavelló auricular. Un cop a dins, recorren el conducte auditiu extern i impacten contra el timpà i el fan vibrar.

  Aquestes vibracions les recull la cadena d’ossets de l’orella mitjana, que les converteix en energia mecànica i la transmet als líquids de l’orella interna, on s’acaba convertint en impulsos elèctrics.

  Finalment, aquests impulsos es transfereixen fins al cervell a través del nervi auditiu, on es descodifiquen i es perceben com el que coneixem com a sons.

  Interior de l'oïda
 • Com puc identificar la pèrdua auditiva?

  El primer pas per cuidar la salut auditiva és saber conèixer les diferents deficiències auditives que hi ha:

  • Pèrdua auditiva de transmissió

   Aquesta mena de sordesa es produeix com a resultat de problemes a l’orella mitjana que impedeixen que el so arribi a l’orella interna (hipoacúsia de transmissió)
  • Pèrdua auditiva neurosensorial

   La sensibilitat auditiva es redueix i provoca dificultat per entendre les paraules, a causa de trastorns de les cèl·lules sensorials o de les fibres nervioses (hipoacúsia neurosensorial)
  • Pèrdua auditiva mixta

   Afecta tant la transmissió com la percepció i causa una pèrdua tant quantitativa com qualitativa (hipoacúsia mixta)

  Recorda que al teu centre de General Optica et farem una revisió d’audiometria i comprovarem la teva capacitat auditiva de manera gratuïta.

El meu audiòfon la solució

L’audiòfon és la solució auditiva personalitzada que necessites per sentir tots els sons del dia a dia. Descobreix els dissenys d’última generació, pràcticament invisibles, que faran que la teva agudesa auditiva millori significativament. Continuar llegint

 • Com canviarà la meva vida amb audiòfon?

  Aquesta discreta ajuda no tan sols et permetrà entendre qualsevol conversa perfectament sense perdre’t res, sinó que a més t’aportarà tranquil·litat i confiança. D’aquesta manera, les situacions quotidianes com veure la televisió a un volum raonable, sentir el timbre de casa o mantenir una conversa per telèfon no tornaran a ser un problema.

  Millora la teva audició i també la teva vida amb una solució auditiva personalitzada.

 • Com puc trobar l'audiòfon que se m'adapti millor?

  A General Optica tens el nostre equip de professionals audioprotesistes que et recomanaran la solució que s’adapti millor a les teves necessitats entre tots els diferents tipus d’audiòfons.

  Diferents tipus d'audiòfons