Solidaritat

Somos muito mais do que se vê.

Una mirada solidària.

Volem veure un món millor i, per això, col·laborem des del 1999 amb diverses causes solidàries en favor de la salut visual al tercer món.

Gràcies a aquesta tasca solidària, hem rebut el reconeixement de la Fundació per al Desenvolupament i la Cooperació dels Països (CODESPA). Un premi fantàstic a la nostra mirada solidària, que continuarà fixada a la cerca de suport als desfavorits.

Descobreix les nostres iniciatives:

Per les teves ulleres velles donem 1 € a Medicus Mundi.

Les teves ulleres velles poden ser la nova mirada d’algú que les necessita. Des de General Optica, i juntament amb Medicus Mundi, fa més de 15 anys que duem a terme la campanya de recollida d’ulleres usades als nostres centres, gràcies a la qual ja hem millorat la vista de més de 900.000 persones.

Per participar-hi només has de venir a qualsevol de les nostres botigues i deixar-nos les ulleres que ja no fas servir. Nosaltres les lliurem a les ONG amb què col·laborem i elles les seleccionen i classifiquen perquè acabin solucionant els problemes de visió de qualsevol persona que no es pugui permetre el cost d’unes ulleres.

Les ulleres que, després d’analitzar-les, no són reutilitzables perquè no compleixen els criteris mínims d’ús o no són aprofitables per les ONG segueixen un procés de destrucció ecològic.

A més, per incentivar la participació, també donem 1 € per cadascuna de les ulleres que es donin desinteressadament.

Procés de recollida

Però la nostra solidaritat encara va més enllà, ja que també col·laborem en el trasllat de professionals o de material a zones desfavorides com Tanzània, Bolívia, el Sàhara o Brasil, o en la posada en marxa del Projecte Alegria, a través del qual hem creat una clínica oftalmològica a São José dos Campos.

Productes solidaris per lluitar contra la ceguesa evitable.

Amb el guiatge de la Fundació Ulls del Món i l’ajut dels nostres clients, hem llançat diversos projectes solidaris en els països més desfavorits. Un exemple n’és la campanya Ulls del Desert al Sàhara.

El 2015 vam posar en marxa una nova iniciativa en la majoria de les nostres botigues perquè els clients tinguessin l’oportunitat de participar activament en la lluita contra la ceguesa evitable: els productes solidaris.

Aquests productes són el clip per subjectar les ulleres i la funda per guardar-les. Si els adquireixes, col·labores en la lluita contra la ceguesa evitable que promou Ulls del Món amb el suport de General Optica. Tots junts podem aconseguir que hi hagi menys persones cegues al món.

Clip solidario