La teva salut visual

La teva salut visual

Cuidem la teva mirada perquè vegis el món de la millor manera possible.

Quin tipus de carència visual tinc?

Perquè no tots els ulls són iguals, no tots els problemes oculars són els mateixos. Descobreix aquí com actua cada defecte visual i com s’han de corregir per tenir una bona salut visual.

 • Miopia

  És un dels problemes visuals més comuns. La miopia fa que vegis borrosos els objectes que tens més lluny, però perfectament bé els que tens més a prop. Això passa perquè les imatges d’objectes llunyans es formen abans d’arribar a la retina. Per intentar evitar aquest desenfocament, és normal que acabis forçant la vista i que això derivi en mals de cap o en irritacions oculars.

  Miopia

 • Hipermetropia

  El problema visual dels hipermetrops és que la imatge dels objectes es forma darrere de la retina. Això es tradueix en el fet que, tot i tenir una bona visió de lluny, tenen problemes per veure amb nitidesa les coses que són a prop. Tanmateix, quan la hipermetropia arriba a un grau elevat pot causar problemes de visió tant de prop com de lluny.

  Hipermetropia

 • Presbícia o vista cansada

  La presbícia o, com es coneix habitualment, la vista cansada és un problema visual que acostuma a aparèixer a partir dels 40 anys, quan el cristal·lí comença a perdre elasticitat. Això fa que cada vegada sigui més difícil desenvolupar amb precisió tasques per a les quals es necessita una visió de prop nítida, com ara llegir o escriure. Normalment s’opta per allunyar l’objecte fins a poder-lo veure amb claredat. Tanmateix, la solució és l’ús d’ulleres progressives.

  Presbícia o vista cansada

 • Astigmatisme

  És possible que en un mateix ull hi hagi dues graduacions diferents, és a dir, la llum s’enfoca en dos punts diferents. Una còrnia amb forma ovalada acostuma a ser el motiu pel qual els astigmàtics tenen problemes per enfocar amb nitidesa tota la imatge. A més, aquesta petita alteració en la forma de la còrnia també pot causar problemes de miopia o hipermetropia.

  Astigmatisme

I recorda-ho: si tens qualsevol pregunta, no dubtis a visitar-nos. El nostre equip d’òptics t’informarà i t’assessorarà. Localitza aquí el centre que tens més a prop.