Funda de mòbil apta per a ús amb audiòfons Phonak

Ref: 20983

Funda de mòbil apta per a ús amb audiòfons Phonak

Ref: 20983

Veure detalls
Add to Wish List

Description

Parlar per telèfon mòbil si portes audiòfons ja no serà un problema. Aquesta carcassa per a l'smartphone, combinada amb l'accessori EasyCall, et permetrà transmetre les trucades directament del mòbil als audiòfons tan sols clicant un botó i experimentar una excel·lent qualitat de la veu en totes dues orelles. Compatible amb iPhone5, 6 i Samsung Galaxy S4, S5. 
FUNDA EASYCALL - Ref. 20983. Parlar per telèfon mòbil si portes audiòfons ja no serà un problema. Aquesta carcassa per a l'smartphone, combinada amb l'accessori EasyCall, et permetrà transmetre les trucades directament del mòbil als audiòfons tan sols clicant un botó i experimentar una excel·lent qualitat de la veu en totes dues orelles. Compatible amb iPhone5, 6 i Samsung Galaxy S4, S5. 

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Telèfons

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.