Aconsegueix un 10% extra a la teva compra online | CODI: EXTRA10

Política de privacitat

General Optica, SA ha redactat la política de privacitat següent per informar-te del tractament de dades que fa (i) quan demanes algun servei o compres algun producte a la seva xarxa de botigues o (ii) quan accedeixes a la pàgina web www.general-optica.com (d’ara endavant, el “Web”), que gestiona aquesta companyia.

La simple navegació pel Web no implica que es recullin ni que es tractin les teves dades personals, sens perjudici del que es disposa a la nostra Política de Cookies, que et recomanem que llegeixis atentament.

Si completes algun dels formularis, et subscrius a la newsletter o et registres com a client, recollirem determinades dades personals amb la finalitat principal d’atendre la teva petició o consulta, o de facilitar-te el servei que ens demanis.

Recorda que si vols consultar algun dubte o demanar informació addicional, et pots posar en contacte amb el nostre delegat o delegada de protecció de dades o Data Protection Officer en qualsevol moment, a través dels mitjans que s’indiquen a l’apartat corresponent.