Per què utilitzar lentilles?

Per què utilitzar lentilles?

Avantatges d’utilitzar lentilles

Descobreix els avantatges d’utilitzar lentilles

Les lentilles són una opció còmoda i segura per aconseguir una visió perfecta en el dia a dia, perquè proporcionen un camp de visió clar, nítid i perifèric.

 • Hi pots veure amb claredat, fins i tot si hi ha poca llum.
 • No reps els reflexos ni les distorsions que poden aparèixer quan fas servir ulleres.
 • No tens problemes de nitidesa: no s’entelen quan t’exposes a temperatures elevades ni s’esquitxen si plou.
 • S’adapten al teu ritme de vida: les pots fer servir per fer esport, per anar de festa, en un dia especial, de manera habitual..., com vulguis!

Ja ho saps: si vols una solució visual còmoda i amb llibertat de moviment, prova les lents de contacte! Descobreix la gamma de lentilles de General Optica aquí.

Tipus de lentilles

Per a cada mirada, un tipus de lentilles

 • Lentilles diàries

  Si no pares en tot el dia, utilitzes lentilles ocasionalment (per fer esport, els caps de setmana...) o tens al·lèrgies, les lentilles diàries són perfectes per a tu! A més, com que són diàries, no requereixen manteniment ni productes especials.

 • Lentilles quinzenals

  També conegudes com a lentilles setmanals, tenen una durada de dues setmanes abans de ser reemplaçades. Es poden combinar amb l’ús d’ulleres. Per mantenir-les, cal fer servir líquids per a lentilles.

 • Lentilles mensuals

  Pensades per a les persones que les utilitzen habitualment, és una opció més barata que les lents de contacte diàries. Tenen una durada mensual i un manteniment senzill.

Descobreix aquí la gamma de solucions de manteniment de General Optica per cuidar les lentilles.

Si no tens gaire clar quin tipus de lentilles s’adapta millor al teu dia a dia, visita un centre de General Optica i els nostres òptics t’assessoraran i t’oferiran una solució totalment personalitzada. Demana cita aquí.

Correcció

Amb les lentilles, tens la solució visual que necessites

L’ús de lentilles ajuda a corregir els problemes visuals de la mateixa manera que ho fan les ulleres. Amb els diferents tipus de lents de contacte –esfèriques, tòriques i multifocals– obtindràs més comoditat i una vista perfecta.

 • Lentilles per a la miopia

  Són lents esfèriques amb diòptria negativa (-) i t’ajuden a veure amb més definició els objectes llunyans.

 • Lentilles per a la hipermetropia

  Són lents esfèriques amb diòptria positiva (+) i t’ajuden a veure amb precisió els objectes que tens a prop.

 • Lentilles per a l’astigmatisme

  S’anomenen lentilles tòriques, caracteritzades per tenir una forma geomètrica que ajuda a corregir la curvatura de la vista i et proporcionen una visió nítida.

 • Lentilles per a la presbícia o vista cansada

  T'ajuden a resoldre la vista cansada que, a partir dels 40 anys, pot causar dificultats per veure-hi de prop. Són lents multifocals (amb tractament per a diverses graduacions), progressives (especials per adaptar-se a distàncies diferents), bifocals o presbiopies.

Material

Beneficia’t de l’última tecnologia per als ulls

Les lentilles d’hidrogel de silicona són les lents més avançades quant a la permeabilitat a l’oxigen i l’humectabilitat. Gràcies a això et resulten més còmodes i les pots fer servir durant més temps, i la teva salut visual també ho agraeix. La diferència amb altres lents es deu al fet que les lentilles d’hidrogel deixen passar més quantitat d’oxigen, fent que la permeabilitat no estigui associada a la quantitat d’aigua de la lent.

La tecnologia d’aquestes lentilles et proporciona més comoditat durant períodes prolongats o ocasionals, això depèn de tu. Troba les lentilles d’hidrogel de silicona a General Optica.

Manteniment de les teves lentilles

Cuidar les lentilles és mimar la mirada

Ara que ja saps tot el que les lents de contacte et poden oferir, és important que recordis que, per fer-ne un bon ús i treure’n tot el rendiment, les has de cuidar amb un manteniment adequat.

 • Tingues molta cura en la higiene quan facis servir lents de contacte

  Recorda que no has de manipular les lentilles sense haver-te rentat les mans per evitar embrutar-les. Aplica-hi també una dosi de líquid netejador abans de posar-te-les. A més, per no fer-les malbé, les has d’agafar amb cura amb el tou dels dits.

 • Fes servir els productes especialment dissenyats per a les lentilles

  Els líquids i les solucions de manteniment estan especialment dissenyats per cuidar i protegir les lents de contacte. No les netegis mai amb aigua de l’aixeta, ja que això les podria fer malbé.

  Troba líquids a General Optica.

 • Posa atenció a les dates de prescripcions

  Revisa les dates de caducitat dels productes de manteniment. És important que estiguin en perfecte estat.

 • Segueix les instruccions de l’òptic

  A General Optica estem a la teva disposició. Consulta el nostre equip de professionals, que t’assessorarà en tot el que necessitis saber sobre el manteniment de les lentilles.

Prova les lents de contacte sense compromís

A General Optica volem que trobis la millor solució per a la teva mirada. Les lentilles són una alternativa còmoda i segura per corregir qualsevol problema de visió. Per això, si véns a qualsevol centre de General Optica, pots fer una prova de lentilles gratuïta i rebre el millor assessorament per part del nostre equip d’òptics-optometristes. Vine a provar les lentilles que s’adapten millor a tu sense cap cost.

Demana cita. T’hi esperem!