Pla duo sol

Si amb unes ulleres de sol no en tens prou, estrena’n dues!

T’agrada la moda? T’agrada combinar? T’agrada estrenar ulleres noves? Per descomptat que sí, i a General Optica ens encanta veure com ho fas! Per això, et presentem un pla especial per a tu: el Pla Duo Sol. Combina dos models d’ulleres de sol i beneficia’t d’un 50% de descompte en les segones ulleres.

  • Tria unes ulleres de sol noves aquí.

Pots combinar aquest pla amb:

*Per la compra de 2 ulleres (graduades o de sol) per a la mateixa persona, 25% de descompte en les de més valor i 50% en les de menys valor. Import mínim de les ulleres de menys valor després d’aplicar-hi els descomptes: 20 €. Descomptes no aplicables a muntures i/o vidres ja rebaixats. Pla per a membres del programa Privilege fins al 6-1-2024. PVP Targeta Privilege: 18 €.

Pla duo ulleres de sol al 50% dte

Ara, 40% de descompte en les segones ulleres

T'agrada la moda? T'agrada combinar? T’agrada estrenar ulleres noves? Per descomptat que sí i a General Optica ens encanta veure com ho fas! Per això et presentem un pla especial per a tu: el Pla Duo Sol. Combina dos models d'ulleres de sol i beneficia't d'un 50% de descompte en les segones ulleres

*Per la compra per a la mateixa persona de 2 ulleres de sol o de sol graduades (muntura + selecció de vidres), 25 % de dte. en les de més valor i 40 % de dte. en les de menys valor. Import mínim de les ulleres de menys valor després d’aplicar-hi els dtes.: 20 €. Descomptes no aplicables a muntures i vidres ja rebaixats. Pla per a membres del programa Privilege des del 7/1/2024 fins al 30/6/2024. PVP Targeta Privilege: 18 €.