Totes les nostres botigues estan obertes per seguir oferint el millor servei. No oblidis demanar la teva cita també aquí

Torna amb la millor mirada

Gaudeix del Pla Família amb ofertes per a tu i per als teus

PLA FAMILIA
És l’hora de tornar a començar i volem que ho facis de la millor manera. Per això, et convidem a tenir cura de la teva vista i de la dels teus venint a General Optica. Us farem una revisió visual i podreu aprofitar el Pla Família:
Teniu les ulleres per als més petits gratis i les d’adult amb un 30% de dte.
Així tornareu a començar amb la millor mirada. Demana cita i aprofita el Pla Família:
O localitza la botiga més pròxima aquí.
Mentrestant, podeu anar escollint les ulleres:
• Descobreix les nostres ulleres per a adult aquí.
• Troba les nostres ulleres per a nen aquí.

*La compra per un adult d’unes ulleres graduades amb un 30% de descompte (d’un import mínim net de 150 €; descompte no aplicable a muntures i/o vidres ja rebaixats) dona dret a un menor d’edat de la mateixa família: o a unes ulleres graduades gratuïtes (muntura per triar d’entre un assortiment identificat i vidres orgànics monofocals antireflectors i endurits, de -6D a +4D i cilindre fins a 2D) o a un descompte del 50 % en unes ulleres graduades completes, aplicable a qualsevol muntura i a qualsevol vidre sense limitació de graduació. Les ulleres per al menor d’edat s’han d’encarregar abans dels tres mesos des de la recollida de les ulleres de l’adult. No acumulable a altres ofertes i promocions. Per a membres del programa Privilege fins al 6-1-2022. PVP Targeta Privilege: 18 €.