Ara ja pots comprar les teves ulleres de sol ONLINE. Aprofita les REGAFAS i aconsegueix les teves amb descomptes de fins al 70%. ¡Comprar ara!

Pla familia graduades

Un pla perquè canvieu les ulleres en família

El teu fill fa tot el que fas tu, te n’has adonat? Si tu llegeixes, ell llegeix; si tu cantes, ell canta. Per a vosaltres, que us agrada fer-ho tot en família, tenim un pla: el Pla Família. Ara, les ulleres que et vulguis comprar per a tu te les emportaràs amb un 30 % de descompte i les del teu fill et sortiran gratuïtes.

Pots combinar aquest pla amb:

*La compra per un adult d’unes ulleres graduades amb un 30 % de descompte (d’un import mínim net de 150 €; descompte no aplicable a muntures i/o vidres ja rebaixats) dona dret a un menor d’edat de la mateixa família: o a unes ulleres graduades gratuïtes (muntura per triar d’entre un assortiment identificat i vidres orgànics monofocals antireflectors i endurits, de -6D a +4D i cilindre fins a 2D) o a un descompte del 50 % en unes ulleres graduades completes, aplicable a qualsevol muntura i a qualsevol vidre sense limitació de graduació. Les ulleres per al menor d’edat s’han d’encarregar abans dels tres mesos des de la recollida de les ulleres de l’adult. No acumulable a altres ofertes i promocions. Per a membres del programa Privilege fins al 6-1-2021. PVP Targeta Privilege: 18 €.