Telèfon sense fil per utilitzar amb audiòfons Phonak

Ref: 30639

Telèfon sense fil per utilitzar amb audiòfons Phonak

Ref: 30639

Veure detalls
Add to Wish List

Description

Ara tots podem parlar per telèfon mòbil sense problemes. Tant la gent gran de casa com persones que portin audiòfons, aquest telèfon es convertirà en el seu aliat. Telèfon sense fil fàcil de fer servir, estètica moderna i alt volum, dissenyat per a persones amb dificultats d'audició, però que poden fer servir persones sense dificultats auditives. Permet transmetre automàticament la conversa telefònica als teus audiòfons amb la màxima claredat verbal, i, a més, incorpora altaveu per als moments en els quals no portis posats els audiòfons. Descripció general de les funcions.

Treure de la caixa i fer servir: no cal fer cap adaptació
Botó demo per a demostracions senzilles
Transmissió d'àudio simultània a tots dos audiòfons
Increment de volum amb un sol clic (fins a +15 dB)
Botó de marcació directa a un número preferit Compatibilitat:
Faci servir Phonak DECT CP1 per als audiòfons sense fil Core, Spice i Quest
Faci servir Phonak DECT II per als audiòfons sense fil Venture Utilització Phonak EasyCall connecta els audiòfons sense fils amb qua= lsevol telèfon mòbil amb Bluetooth activat.
Transmet la trucada telefònica de manera binaural directament als audiòfons per obtenir la màxima comprensió verbal. Gràcies a la tr= ansmissió sense fil, el telèfon es pot fer servir còmodament. Simplement, mantingui'l a prop del seu audiòfon (màx. 25 cm/10").

No cal cap configuració especial per a l'audiòfon o el telèfon. El telèfon DECT II es pot fer servir per fer trucades sense connectar-hi els audiòfons.
TELÈFON DECT II - Ref. 30639. Phonak DECT CP1
Aquest telèfon sense fil transmet automàticament la conversa telefònica a tots dos audiòfons alhora, cosa que millora notablement la comprensió verbal. Incorpora una forma de reforç per als moments en què els usuaris no portin posats els audiòfons. El telèfon sense fil de Phonak és fàcil de fer servir i ofereix diverses funcions telefòniques de gran utilitat.

Gràcies a la transmissió sense fils, el telèfon es pot sostenir i fer servir amb tota comoditat. A més, com que també es tracta d'un telèfon normal, el pot fer servir tota la família. La funció de demostració instantània presenta avantatges.
Detalls producte
Mode demo per provar la compatibilitat de l'audiòfon.
Desembalar i fer servir: no cal adaptació.
Alerta de to i vibració optimitzada.
Opció mans lliures.
Rang fins a 300 m.
Botó de marcació directa per a un número urgent.
També apte per a persones amb audició normal.
Agenda telefònica (fins a 300 entrades).
Contestador.
Identificació de la persona que truca (CLIP).
Radiació baixa (eco).
Funció alarma de rellotge.

Descripció general de les funcions
• Treure de la caixa i fer servir: no cal fer cap adaptació
• Botó demo per a demostracions senzilles
• Transmissió d'àudio simultània a tots dos audiòfons
• Increment de volum amb un sol clic (fins a +15 dB)
• Botó de marcació directa a un número preferit
Compatibilitat:
• Faci servir Phonak DECT CP1 per als audiòfons sense fils Core, Spice i Quest
• Faci servir Phonak DECT II per als audiòfons sense fils Venture
Utilització
Phonak EasyCall connecta els audiòfons sense fils amb qualsevol telèfon mòbil amb Bluetooth activat. Transmet la trucada telefònica de manera binaural directament als audiòfons per obtenir la màxima comprensió verbal.

Gràcies a la transmissió sense fils, el telèfon es pot fer servir còmodament. Simplement, mantingui'l a prop del seu audiòfon. (màx. 25 cm/10").
No cal cap configuració especial per a l'audiòfon o el telèfon.
El telèfon DECT II es pot fer servir per fer trucades sense connectar-hi els audiòfons.

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Telèfons

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.