Vibrador de coixí Phonak

Ref: 20976

Vibrador de coixí Phonak

Ref: 20976

Veure detalls
Add to Wish List

Description

Dorm tranquil sabent que l'avisador et podrà despertar. Gràcies a aquest avisador amb vibració col·locat sota el coixí del teu llit, t'asseguraràs que et despertes quan ho necessites. Situant-lo sota el coixí, aconseguirà despertar-te mitjançant les vibracions que emet, sense necessitat de molestar la persona del costat.
SOLUCIONS PER A la LLAR VIBRADOR COIXÍ BELLMAN - Ref. 20976. Dorm tranquil sabent que l'avisador et podrà despertar. Gràcies a aquest avisador amb vibració col·locat sota el coixí del teu llit, t'asseguraràs que et despertes quan ho necessites. Situant-lo sota el coixí, aconseguirà despertar-te mitjançant les vibracions que emet, sense necessitat de molestar la persona del costat.

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Despertadors

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.