Coneix-nos

Coneix-nos

Som molt més del que veus.

A General Optica mirem per tu.

General Optica tenim un objectiu: cuidar la teva mirada. I com que no hi ha dues mirades iguals, hem creat serveis adaptats a cada persona que garanteixen satisfacció i atenen les seves necessitats visuals i estètiques.

Gràcies a aquesta manera de pensar, som líders a Espanya i l’òptica de referència a Portugal amb el distintiu Mais Optica. A més, disposem d’una cadena de centres òptics amb el suport dels millors professionals, productes, serveis i garanties per a tu.

En vols saber més?

MDN

Una mirada amb molta història.

A General Optica posem al teu abast tota la nostra experiència en salut visual. La mateixa de la qual ja s’han pogut beneficiar més de 7 milions de clients.

Historia General Optica

Grup De Rigo, el prestigi de treballar amb els líders.

L’objectiu de General Optica sempre ha estat oferir-te la màxima qualitat en salut òptica. Per aquest motiu, des de l’any 2000, General Optica forma part del Grup De Rigo, un dels líders mundials en fabricació, disseny i distribució de moda òptica d’alta gamma.

El Grupo De Rigo, fundat a Italia al 1978, s'ha caracterizat siempre per la alta exigencia que té amb tots els seus productes. El Grup confecciona i distribueix marques propies com Police, Sting, Yalea i Lozza, i les marques llicenciades Zadig&Voltaire, Escada, Chopard, Blumarine, Tous, Furla, Fila, Nina Ricci, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Twinset, Philipp Plein i Porsche Design.

Grupo De Rigo

Compromesos amb l’honestedat: el nostre Codi de Conducta

Tots els que formem General Optica ens regim, en les nostres responsabilitats professionals diàries, pels principis d’honestedat, integritat, tracte just, i també pel ple compliment de totes les lleis que s’hi apliquen. Com a resultat d’això, el nostre Codi de Conducta reuneix els principis ètics que serveixen de base per a empleats, col·laboradors, proveïdors i tots els qui entren en contacte amb la realitat corporativa de General Optica.

Així mateix, com a garantia del nostre compromís ètic, disposem d’un Canal de Denúncies ([email protected]) a través del qual, de manera confidencial, es poden denunciar els actes presumptament il·lícits o els incompliments del Codi de conducta.

*Llegeix el Codi de conducta

A més, com a part del nostre compromís i seguint la normativa vigent, publiquem l'Estat d'Informació No Financera

*Llegir l'Estat d'Informació No Financera 2018

*Llegir l'Estat d'Informació No Financera 2019

*Llegir l'Estat d'Informació No Financera 2020

Codigo

Reconeixements i premis.

La feina que fem cada dia per oferir-te el millor té recompensa.

Donar-te el millor: aquest és el nostre objectiu principal. Per això, a General Optica treballem dia rere dia perquè la teva experiència amb nosaltres sigui totalment satisfactòria. Ens encanta saber que ho fem possible i que, de vegades, aquest esforç també es valora amb els reconeixements que se’ns concedeixen.

  • Comerç de l’any 2015-2016 en la categoria d’òptiques.
  • Comerç de l’any 2016-2017 en la categoria d’òptiques.
  • Comerç de l’any 2017-2018 en la categoria d’òptiques.
  • Millor Experiència Client 2020
  • Comerç de l’any 2021 en la categoria d’òptiques.
  • Comerç de l’any 2022 en la categoria d’òptiques.
Premis