Totes les nostres botigues estan obertes per seguir oferint el millor servei. No oblidis demanar la teva cita també aquí

Serveis

Serveis

Coneix tot el que podem fer per tu.

 • Servei Bàsic de Revisió de la Vista.

  Ens permet fer-te un examen visual sense cap compromís. Escoltarem les teves necessitats concretes, valorarem la teva capacitat visual i t’aconsellarem la millor solució visual per a tu.

 • Servei Visual Personalitzat.

  Amb aquest servei exclusiu de General Optica t’oferim, durant tres anys, un seguiment de la teva salut visual adaptat a les teves necessitats i al teu perfil, i dissenyem per a tu un conjunt de revisions amb proves específiques amb la finalitat de valorar i preservar la teva visió.

 • Servei Eyepad.

  Posem a la teva disposició un servei exclusiu amb un sistema innovador amb el qual et farem una simulació completa perquè puguis veure com et quedarien unes ulleres noves.

 • Serveis Especialitzats en Salut Ocular

  Serveis especialitzats en salut ocular.

  Tens a l’abast els millors serveis visuals. Tenim proves de tonometria amb què et podrem mesurar la pressió intraocular, servei complet d’ortoqueratologia, serveis d’ajuda de baixa visió, el nou servei de teràpia visual, proves específiques com la retinografia, ajudes a problemes concrets com les pròtesis oculars i solucions alternatives per a problemes específics de pèrdua de visió.

 • Revisió de l’Oïda

  Revisió de l’oïda.

  Et fem un test auditiu exhaustiu amb el qual tu podràs saber l’estat de la teva oïda i nosaltres identificarem qualsevol possible problema auditiu.

 • Servei Caràcter d’Imatge Personal

  Servei caràcter d’imatge personal.

  Aprofita ara el nostre diagnòstic d’imatge a mida, amb el qual t’assessorarem sobre les muntures, els colors i els estils d’ulleres que t’escauen.

 • Vidres d’última generació, personalitzats i de la millor qualitat

  Vidres d’última generació, personalitzats i de la millor qualitat.

  T’ajudem a trobar els vidres més avançats tecnològicament i amb la millor relació qualitat-preu.