Aconsegueix un 10% extra a la teva compra online | CODI: EXTRA10

Minikit viatge neteja / mantenim audiòfon ITE / BT Phonak

Ref: 20971

30,00 €
27,00 €Preu Privilege

Minikit viatge neteja / mantenim audiòfon ITE / BT Phonak

Ref: 20971

Veure detalls
30,00 €
27,00 €Preu Privilege
Les garanties més completes
Amb 300 centres a la teva disposició
Add to Wish List

Description

Còmode i discret necesser de viatge que et permetrà mantenir la higiene de l'audiòfon allà on vagis. Conté 1 esprai netejador, 2 càpsules d'assecat, 1 kit d'eines i 10 tovalloletes netejadores.
PRODUCTE DE NETEJA I MANTENIMENT MINIKIT NET. VIATGE (ITE, BTE) REF. 20971. Còmode i discret necesser de viatge que et permetrà mantenir la higiene de l'audiòfon allà on vagis. Conté 1 esprai netejador, 2 càpsules d'assecat, 1 kit d'eines i 10 tovalloletes netejadores.

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Productes de neteja i manteniment

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.