Perilla netejadora audiòfons Phonak

Ref: 20964

7,00 €
6,30 €Preu Privilege

Perilla netejadora audiòfons Phonak

Ref: 20964

Veure detalls
7,00 €
6,30 €Preu Privilege
Les garanties més completes
Amb 300 centres a la teva disposició
Add to Wish List

Description

Pera amb bufador d'aire per eliminar les gotes de suor, humitat i restes de cerumen de la teva solució auditiva, mantenint així la higiene diària dels audiòfons d'una manera ràpida i senzilla.
PROTECCIÓ AUDITIVA PERA BUFADORA - Ref. 20964. Pera amb bufador d'aire per eliminar les gotes de suor, humitat i restes de cerumen de la teva solució auditiva, mantenint així la higiene diària dels audiòfons d'una manera ràpida i senzilla.

Característiques

 • Fabricante:

  SONOVA IBERICA SA

 • Tipología:

  Productes de neteja i manteniment

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

 • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

  Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

 • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

  De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.