Les ulleres noves et costaran molt poc

Ofertes especials en ulleres graduades

Oferta especial ulleres graduades
Revisió de la vista Fes-te una revisió visual

Monofocals, per només 69 €


T’oferim un ampli assortiment d’ulleres d’última tendència i amb vidres monofocals inclosos per només 69 €. A més, inclouen tractament antireflectant.  

Pots aprofitar aquesta promoció tant per a ulleres graduades com per a ulleres de sol. 

Dues ulleres amb vidres inclosos, per només 99 €


Emporta’t 2 ulleres completes amb vidres monofocals i tractament antireflectant inclòs per només 99 €.

A més, pots aprofitar aquesta promoció tant per a ulleres graduades com per a ulleres de sol al mateix preu!        

Ulleres progressives, per només 149 € 


Troba unes ulleres graduades o de sol amb vidres progressius i tractament antireflectant inclòs per només 149 €.

I encara n’hi ha més, perquè també et pots emportar dues ulleres progressives per només 224 €.

 

*PVP per la compra d’una muntura per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 2D), o bé de dues lents orgàniques monofocals de color verd, gris o marró (-5 a +5 D i astigmatisme fins a 2D). No acumulable a altres ofertes o promocions.

**PVP per la compra de dues muntures per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 2D), o bé de dues lents orgàniques monofocals de color verd, gris o marró (-5 a +5 D i astigmatisme fins a 2D). No acumulable a altres ofertes o promocions. Les dues ulleres graduades han de ser per a la mateixa persona.

 

***PVP per la compra de dues muntures per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant, o bé de dues lents orgàniques progressives de color verd, gris o marró (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 4D en els dos tipus de lents). No acumulable a altres ofertes o promocions.