Totes les nostres botigues estan obertes per seguir oferint el millor servei. No oblidis demanar la teva cita també aquí

Les ulleres noves et costaran molt poc

Ofertes especials en ulleres graduades

Ofertes especials
  • Monofocals, per només 69 €

T’oferim un ampli assortiment d’ulleres d’última tendència i amb vidres monofocals inclosos per només 69 €. A més, inclouen tractament antireflectant.  

Pots aprofitar aquesta promoció tant per a ulleres graduades com per a ulleres de sol. Troba les ulleres que busques aquí.

 

  • Dues ulleres amb vidres inclosos, per només 99 €

Emporta’t 2 ulleres completes amb vidres monofocals i tractament antireflectant inclòs per només 99 €.

A més, pots aprofitar aquesta promoció tant per a ulleres graduades com per a ulleres de sol al mateix preu!        

Troba les ulleres que busques aquí.

 

  • Ulleres progressives, per només 149 € 

Troba unes ulleres graduades o de sol amb vidres progressius i tractament antireflectant inclòs per només 149 €.

I encara n’hi ha més, perquè també et pots emportar dues ulleres progressives per només 224 €.

Troba les ulleres que busques aquí.

 

*PVP per la compra d’una muntura per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 2D), o bé de dues lents orgàniques monofocals de color verd, gris o marró (-5 a +5 D i astigmatisme fins a 2D). No acumulable a altres ofertes o promocions. 

**PVP per la compra de dues muntures per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 2D), o bé de dues lents orgàniques monofocals de color verd, gris o marró (-5 a +5 D i astigmatisme fins a 2D). No acumulable a altres ofertes o promocions. Les dues ulleres graduades han de ser per a la mateixa persona.

 

***PVP per la compra de dues muntures per triar d’entre un assortiment identificat a la botiga i de dues lents orgàniques monofocals endurides amb antireflectant, o bé de dues lents orgàniques progressives de color verd, gris o marró (-6 a +6 D i astigmatisme fins a 4D en els dos tipus de lents). No acumulable a altres ofertes o promocions.