Qui som.

A General Optica mirem per tu.

General Optica tenim un objectiu: cuidar la teva mirada. I com que no hi ha dues mirades iguals, hem creat serveis adaptats a cada persona que garanteixen satisfacció i atenen les seves necessitats visuals i estètiques.

Gràcies a aquesta manera de pensar, som líders a Espanya i l’òptica de referència a Portugal amb el distintiu Mais Optica. A més, disposem d’una cadena de centres òptics amb el suport dels millors professionals, productes, serveis i garanties per a tu.

En vols saber més?

Garanties i serveis

Una mirada amb molta història.

A General Optica posem al teu abast tota la nostra experiència en salut visual. La mateixa de la qual ja s’han pogut beneficiar més de 7 milions de clients.

Historia General Optica

Grup De Rigo, el prestigi de treballar amb els líders.

L’objectiu de General Optica sempre ha estat oferir-te la màxima qualitat en salut òptica. Per aquest motiu, des de l’any 2000, General Optica forma part del Grup De Rigo, un dels líders mundials en fabricació, disseny i distribució de moda òptica d’alta gamma.

El Grup De Rigo, que es va fundar a Itàlia l’any 1978, sempre s’ha caracteritzat per tenir una alta exigència amb tots els seus productes.. El Grup De Rigo també confecciona i distribueix marques pròpies com Police, Sting i Lozza, i també les marques llicenciades Lanvin, Loewe, Carolina Herrera, Zadig&Voltaire, Escada, Chopard, Blumarine, Tous, Furla, Fila, Dunhill, Trussardi i Nina Ricci.

Grup De Rigo