Serveis de revisió de la vista

Serveis de revisió de la vista

Cuidem la teva mirada perquè vegis el món de la millor manera possible.

Fes-te una revisió de la vista amb els nostres millors serveis

Sabem que la prevenció és la primera mesura per cuidar la salut dels teus ulls. Per això, tant si tens un defecte visual com si no, i seguint les indicacions del Col·legi Nacional d’Òptics i Optometristes, et recomanem fer-te una revisió de la vista cada any..

A General Optica disposem d’una gran varietat de serveis i tractaments per a una bona salut ocular, com ara el Servei Bàsic de Revisió de la Vista, el Servei Visual Personalitzat o el Servei de Simulació i Assessorament EyePad.

Demana cita ara i comença a cuidar-te la mirada.

 • Servei de Revisió de la Vista

  Amb la voluntat de cuidar la teva mirada, t’oferim una revisió per comprovar l’estat de la teva visió, , amb el nostre equip d’òptics-optometristes.

  Veuràs que és un procés molt senzill amb el qual guanyaràs molt:

  - Escoltem les teves necessitats: parlem amb tu per entendre les necessitats de visió, els hàbits visuals i l’historial mèdic. Ho anomenem “tècnica d’entrevista d’anamnesi”.

  - Valorem la teva capacitat visual: en aquest cas, fem un test d’agudesa visual per comprovar l’estat de la teva visió actual. I també és moment de graduar! Perquè vegis la millora que podries aconseguir, t’ho ensenyem amb unes ulleres de prova que simulen la graduació que necessites.

  - T’aconsellem la millor solució visual: després de graduar-te et lliurem l’informe òptic, per recomanar-te la millor solució visual i per planificar amb tu les necessitats de seguiment.

  Aquesta revisió serà gratuïta si compres unes ulleres graduades en el mateix moment o en un termini màxim de 7 dies. En cas que no facis aquesta compra, la revisió tindrà un cost de 20 € per la feina del nostre equip òptic.

  • Servei Visual Personalitzat

   Amb aquest servei exclusiu de General Optica t’oferim un seguiment durant tres anys de la teva salut visual adaptat a les teves necessitats i al teu perfil, i dissenyem per a tu un conjunt de revisions amb proves clíniques totalment personalitzades amb la finalitat de valorar i preservar la teva visió.:

   • MIRADES CURIOSES: Dels 6 als 15 anys. Moment de ple desenvolupament.

    Et farem proves destinades a controlar que el funcionament dels dos ulls sigui equilibrat i t’avaluarem la visió de prop i de lluny.
   • MIRADES ACTIVES: Dels 16 als 40 anys. Ulls exposats a un nivell d’esforç elevat.

    Farem proves de valoració del rendiment visual en funció de l’activitat i proves específiques per a quadres de fatiga visual, entre d’altres.
   • MIRADES ATENTES: Dels 41 als 65 anys. Apareixen els primers símptomes de vista cansada.

    Efectuarem les proves que ens permetin actualitzar la teva graduació per compensar la presbícia.
   • MIRADES SERENES: A partir dels 65 anys. Etapa en què cal cuidar la visió al màxim. 

    Les proves centrades a prevenir patologies oculars seran especialment rellevants.
     

   Després de cada revisió, et lliurarem un informe complet amb el resultat de les proves i planificarem amb tu la pròxima cita.

   PVP del servei: 40 € (10 % de dte. extra per a membres del programa Privilege).

 • Servei Eyepad

  Sabem que quan intentes trobar unes ulleres que t’escaiguin, és possible que et sorgeixin moltes preguntes: quin tipus d’ulleres necessito, com de fi ha de ser el vidre, quin tipus de tractament ha de dur, quina muntura em queda millor, etc. Per ajudar-te a resoldre-les, a General Optica tenim el servei exclusiu EyePad. Es tracta d’un sistema innovador que, mitjançant l’última tecnologia en tauletes, t’ofereix una simulació completa de com et quedarien les ulleres noves. Així, te’n pots fer una idea, fins i tot abans de comprar-les.