Serveis especialitzats en salut ocular

Serveis especialitzats en salut ocular

Cuidem la teva mirada perquè vegis el món de la millor manera possible.

T’oferim serveis pensats especialment per a tu

A General Optica, el nostre servei va més enllà i no ens conformem a oferir-te només una solució òptica. Sabem que hi ha problemes oculars que requereixen un tractament més específic que el que puguin suposar unes ulleres, unes lentilles o la cirurgia. Per això, posem a la teva disposició serveis en salut ocular com el Servei de Baixa Visió, el Servei Orto-K o el Servei de Pròtesis Oculars.

 • Servei de baixa visió

  Solucions alternatives per a problemes específics de pèrdua de visió.

  Problemes com la degeneració macular, la retinopatia diabètica, les cataractes, la retinosis pigmentària, el glaucoma o la miopia magna necessiten solucions alternatives per potenciar la visió i, així, millorar la qualitat del dia a dia. A General Optica tenim un munt de solucions d’última generació, des d’ajudes òptiques fins a ajudes electròniques.

  Si pateixes algun d’aquests problemes, no dubtis a venir al centre de General Optica que tinguis més a prop i els nostres professionals optometristes avaluaran el cas. T’oferim les solucions que s’adapten millor al teu cas i consells sobre com s’ha d’optimitzar al màxim la vista residual i què cal fer per rehabilitar la teva mirada.

 • Servei d'ortoqueratología

  Corregeix la teva visió nocturna amb Orto-K.

  Orto-K és l’alternativa més segura i còmoda de reduir la miopia i l’astigmatisme sense haver passar per una operació quirúrgica ni haver de dur ulleres o lentilles tot el dia.

  Les nostres lents de nit Orto-K modelen la curvatura de la còrnia quan dorms i et proporcionen una visió perfecta durant tot el dia, sense haver d’utilitzar cap altre tipus de lents. Un mètode 100 % fiable que ofereix als ulls uns visió més clara cada dia. Aquesta solució és perfecta per a nens amb miopia progressiva, persones que no poden passar pel quiròfan, persones intolerants a les lentilles toves, etc.

 • Servei de pròtesis oculars

  A General Optica disposem d’un equip especialitzat de protètics oculars que s’ocupa d’aquells pacients que requereixin una pròtesi ocular. Gràcies a l’elaboració personalitzada de cada pròtesi i a l’última tecnologia en materials hipoal·lergògens, el resultat final és molt semblant a l’ull mateix i ofereix tota la comoditat i naturalitat en el dia a dia de la persona que el porti.

 • Servei de teràpia visual

  Hi ha vegades que les habilitats visuals no es desenvolupen adequadament i poden arribar a produir problemes com una comprensió lectora deficient, dificultats d’aprenentatge o un alentiment de la lectura i l’escriptura, i que això generi un rendiment escolar o laboral baix. Per donar solució a aquests casos, General Optica ofereix el seu servei de teràpia visual, un programa personalitzat d’entrenament visual amb exercicis específics que ajuda nens i adults a desenvolupar, millorar i reforçar les habilitats i capacitats visuals, per aconseguir una visió més eficaç. Informa’t al teu centre General Optica sobre el nostre servei.

 • Servei de Retinografia

  A General Optica sabem la importància de la prevenció. Per això, posem a la teva disposició el servei de retinografia, una prova de caràcter preventiu amb la qual et farem una fotografia de la retina per detectar-hi la possibilitat de patir dues de les malalties més importants que afecten aquesta zona de l’ull, la degeneració macular i la retinopatia diabètica. Consulta la disponibilitat d’aquest servei al teu centre General Optica.

 • Servei de Tonometría

  Segons l’OMS, el glaucoma és la segona causa de ceguera al món i un dels primers indicis de la possibilitat de patir aquesta malaltia és l’alteració dels nivells de pressió intraocular. Per això, a mesura que ens anem fent grans o si en detectem algun símptoma, és important que ens fem una tonometria, una prova amb què mesurem la pressió intraocular i assegurem que ens trobem en els nivells òptims. A General Optica posem a la teva disposició aquest servei preventiu per tenir cura de la salut visual. Informa’t de la disponibilitat del servei al teu centre.

Vols saber si el centre de General Optica on vas habitualment disposa de tots aquests serveis especialitzats? Comprova-ho aquí.