Serveis especialitzats en salut ocular.

T’oferim serveis pensats especialment per a tu

A General Optica, el nostre servei va més enllà i no ens conformem a oferir-te només una solució òptica. Sabem que hi ha problemes oculars que requereixen un tractament més específic que el que puguin suposar unes ulleres, unes lentilles o la cirurgia. Per això, posem a la teva disposició serveis en salut ocular com el Servei de Baixa Visió, el Servei Orto-K o el Servei de Pròtesis Oculars.
Continuar llegint

 • Servei baixa visió

  Servei de baixa visió

  Solucions alternatives per a problemes específics de pèrdua de visió.

  Problemes com la degeneració macular, la retinopatia diabètica, les cataractes, la retinosis pigmentària, el glaucoma o la miopia magna necessiten solucions alternatives per potenciar la visió i, així, millorar la qualitat del dia a dia. A General Optica tenim un munt de solucions d’última generació, des d’ajudes òptiques fins a ajudes electròniques.

  Si pateixes algun d’aquests problemes, no dubtis a venir al centre de General Optica que tinguis més a prop i els nostres professionals optometristes avaluaran el cas. T’oferim les solucions que s’adapten millor al teu cas i consells sobre com s’ha d’optimitzar al màxim la vista residual i què cal fer per rehabilitar la teva mirada.

 • Servei de ortoqueratologia

  Servei d'ortoqueratología

  Corregeix la teva visió nocturna amb Orto-K.

  Orto-K és l’alternativa més segura i còmoda de reduir la miopia i l’astigmatisme sense haver passar per una operació quirúrgica ni haver de dur ulleres o lentilles tot el dia.

  Les nostres lents de nit Orto-K modelen la curvatura de la còrnia quan dorms i et proporcionen una visió perfecta durant tot el dia, sense haver d’utilitzar cap altre tipus de lents. Un mètode 100 % fiable que ofereix als ulls uns visió més clara cada dia. Aquesta solució és perfecta per a nens amb miopia progressiva, persones que no poden passar pel quiròfan, persones intolerants a les lentilles toves, etc.

 • Servei de pròtesis oculars

  Servei de pròtesis oculars

  A General Optica disposem d’un equip especialitzat de protètics oculars que s’ocupa d’aquells pacients que requereixin una pròtesi ocular. Gràcies a l’elaboració personalitzada de cada pròtesi i a l’última tecnologia en materials hipoal·lergògens, el resultat final és molt semblant a l’ull mateix i ofereix tota la comoditat i naturalitat en el dia a dia de la persona que el porti.

Vols saber si el centre de General Optica on vas habitualment disposa de tots aquests serveis especialitzats? Comprova-ho aquí.

Llegir menys