Accessori de mòbil apte per a ús amb audiòfons

EASYCALL II | Ref: 30644

138,29 €

124,46 €

Preu
Privilege
Informa-te’n al centre
Detalls
Descripció

Parlar per telèfon mòbil amb tota claredat mentre portes l'audiòfon posat ara és possible. Aquest accessori discret i sense fil et permetrà amb un sol clic transmetre directament les trucades del mòbil a l'audiòfon, oferint així una qualitat sonora inigualable i una comprensió màxima. Compatible amb mòbils de qualsevol marca que disposin de Bluetooth. Descripció general de les funcions:

Treure de la capsa i fer servir: no cal fer cap adaptació
Funciona amb qualsevol telèfon mòbil que tingui activat el Bluetooth, fins i tot si no es tracta de telèfons intel·ligents
Es fixa al telèfon mòbil, mai es perd ni s'oblida
10 hores en conversa
Temps en > espera 1 setmana Compatibilitat:
Faci servir Phonak EasyCall per als audiòfons sense fil Spice i Quest
Faci servir Phonak EasyCall II per als audiòfons sense fil Venture.

Funcions generals
EASYCALL II - Ref. 30644. Phonak EasyCall connecta els audiòfons sense fil amb qualsevol telèfon mòbil amb Bluetooth activat. Transmet la trucada telefònica de manera binaural directament als audiòfons per obtenir la màxima comprensió verbal.

EasyCall / EasyCall II
Transmeten directament les trucades de mòbil als audiòfons. Són compatibles amb qualsevol marca de mòbil amb Bluetooth i no necessiten configuració addicional amb els audiòfons, només emparellament Bluetooth amb el telèfon.

EasyCall transmet automàticament la conversa per telèfon mòbil als dos audiòfons, la qual cosa maximitza la comprensió de la parla. Si sosté el telèfon mòbil prop dels audiòfons, canvien automàticament al programa de telèfon.

Descripció general de les funcions:
• Treure de la capsa i fer servir: no cal fer cap adaptació
• Funciona amb qualsevol telèfon mòbil que tingui activat el Bluetooth,
fins i tot si no es tracta de telèfons intel·ligents
• Es fixa al telèfon mòbil, mai es perd ni s'oblida
• 10 hores en conversa
• Temps en > espera 1 setmana
Compatibilitat:
• Faci servir Phonak EasyCall per als audiòfons sense fil Spice i Quest
• Faci servir Phonak EasyCall II per als audiòfons sense fil Venture
Consells

A General Optica volem cuidar al màxim la teva salut auditiva. Això vol dir no tan sols oferir-te les solucions més avançades per millorar problemes auditius, sinó també ensenyar-te a protegir l’oïda en termes de prevenció.

  • Treu-li el màxim rendiment a l’audiòfon.

    Als nostres centres trobaràs una àmplia gamma d’ajudes auditives i dispositius especials de la tecnologia més nova que et permetran maximitzar les prestacions de l’audiòfon. Tenim dispositius que permeten sentir el so del televisor o del telèfon, amb elements que et facilitaran el dia a dia si tens pèrdues d’audició, o productes que ofereixen solucions per a persones amb sordesa unilateral.

  • I quan les teves orelles ho necessitin, protegeix-les.

    De vegades hem de prestar una atenció especial a l’oïda. Per això, t’oferim productes per protegir la salut auditiva de persones de totes les edats, com ara taps o bandes de protecció aquàtica.

Descobreix la nostra variada gamma d’ajudes auditives al centre de General Optica que tinguis més a prop.

Serveis Exclusius
Servei Audiexpress Gratuït de Revisió de l’Oïda

Si notes qualsevol símptoma de pèrdua auditiva, vine a un centre de General Optica i el nostre equip de professionals et farà una prova Audiexpress, totalment gratuïta, per revisar l’audició.

Servei Complet Gratuït d’Audiometria

Estudi exhaustiu i personalitzat de l’oïda en què comprovem que no hi hagi obstruccions, mesurem l’audició i ajustem el llindar de confort per trobar una solució que s’adapti a les teves necessitats. Quan la tinguis, comprovem que el nou audiòfon és la solució correcta per a tu i t’expliquem com n’has de fer el manteniment.

Descobreix les promocions