Serveis auditius

Serveis auditius

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Serveis exclusius de revisió auditiva i prevenció

A General Optica cuidem la teva mirada i també la teva audició.

L’oïda, com nosaltres, també canvia amb l’edat. Per això, i sobretot si tens més de 40 anys, és important que et facis una prova auditiva anual per tenir una audició correcta i resoldre aquests petits problemes auditius abans que es facin més grans.

Per això, posem a la teva disposició els professionals i els mitjans tecnològics més avançats per detectar qualsevol petita pèrdua auditiva i poder oferir-te la solució més adequada.

Descobreix els nostres serveis:

Servei audiexpress

Revisió de l'oïda gratuïta

Prova la teva agudesa auditiva de manera totalment gratuïta. Amb aquest test, podem detectar qualsevol pèrdua d’audició i oferir-te la millor solució per a tu.

Servei complet d'audiometria

Descobreix l’estudi auditiu exhaustiu i personalitzat de l’oïda amb el qual t’oferirem la solució que s’adapti millor a les teves necessitats.

Servei complet de audiometría

T’expliquem en què consisteix:

 • Escoltem

  1. Escoltar

  Parlem amb tu per conèixer millor quines necessitats tens ara i t’expliquem les proves que et farem.

 • Comprovem

  2. Comprovar

  Revisem que no hi hagi obstruccions físiques a l’orella que et limitin la capacitat auditiva, com ara taps de cera, perforacions o inflamacions.

 • Medim

  3. Mesurar

  Et fem una audiometria tonal per via aèria per fixar el llindar d’audició, i també una audiometria tonal per via òssia per determinar la capacitat auditiva de l’orella mitjana. L’audiometria finalitza amb una senzilla prova del llindar d’inconfort.

 • Ajustem

  4. Ajustar

  Et fem una audiometria verbal que ens ajuda a valorar, finalment, la teva capacitat per distingir fonemes d’una mateixa paraula.

 • Expliquem

  5. Explicar

  Un cop tinguem els resultats de totes les proves, busquem amb tu la solució que s’ajusti millor a les teves necessitats.

 • Demostrem

  6. Demostrar

  Comprovem la millora entre l’audició que tens ara i la que et proporciona el nou audiòfon.

 • Aconsellem

  7. Aconsellar

  T’assessorem sobre la prevenció auditiva i el manteniment dels audiòfons, i responem qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Comprova l’estat de la teva audició. Demana cita aquí.