Totes les nostres botigues estan obertes per seguir oferint el millor servei. No oblidis demanar la teva cita també aquí

Serveis auditius

Serveis auditius

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Serveis exclusius de revisió auditiva i prevenció

A General Optica cuidem la teva mirada i també la teva audició.

L’oïda, com nosaltres, també canvia amb l’edat. Per això, i sobretot si tens més de 40 anys, és important que et facis una prova auditiva anual per tenir una audició correcta i resoldre aquests petits problemes auditius abans que es facin més grans.

Per això, posem a la teva disposició els professionals i els mitjans tecnològics més avançats per detectar qualsevol petita pèrdua auditiva i poder oferir-te la solució més adequada.

Descobreix els nostres serveis:

Servei audiexpress

Revisió de l'oïda gratuïta

Prova la teva agudesa auditiva de manera totalment gratuïta. Amb aquest test, podem detectar qualsevol pèrdua d’audició i oferir-te la millor solució per a tu.

Servei complet d'audiometria

Descobreix l’estudi auditiu exhaustiu i personalitzat de l’oïda amb el qual t’oferirem la solució que s’adapti millor a les teves necessitats.

Servei complet de audiometría

T’expliquem en què consisteix:

 • Escoltem

  1. Escoltar

  Parlem amb tu per conèixer millor quines necessitats tens ara i t’expliquem les proves que et farem.

 • Comprovem

  2. Comprovar

  Revisem que no hi hagi obstruccions físiques a l’orella que et limitin la capacitat auditiva, com ara taps de cera, perforacions o inflamacions.

 • Medim

  3. Mesurar

  Et fem una audiometria tonal per via aèria per fixar el llindar d’audició, i també una audiometria tonal per via òssia per determinar la capacitat auditiva de l’orella mitjana. L’audiometria finalitza amb una senzilla prova del llindar d’inconfort.

 • Ajustem

  4. Ajustar

  Et fem una audiometria verbal que ens ajuda a valorar, finalment, la teva capacitat per distingir fonemes d’una mateixa paraula.

 • Expliquem

  5. Explicar

  Un cop tinguem els resultats de totes les proves, busquem amb tu la solució que s’ajusti millor a les teves necessitats.

 • Demostrem

  6. Demostrar

  Comprovem la millora entre l’audició que tens ara i la que et proporciona el nou audiòfon.

 • Aconsellem

  7. Aconsellar

  T’assessorem sobre la prevenció auditiva i el manteniment dels audiòfons, i responem qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Comprova l’estat de la teva audició. Demana cita aquí.