Tipus d'audiòfons

Tipus d'audiòfons

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Trobar l’audiòfon que s’adapta millor a les teves necessitats és imprescindible per beneficiar-te de més qualitat auditiva.
Per això, posem a la teva disposició totes les opcions perquè gaudeixis d’una solució auditiva totalment personalitzada.

 • Audiòfons retroauriculars

  Aquests audiòfons responen al disseny més convencional i clàssic, tot i que ara hi ha nous acabats i materials (consulta amb els nostres experts els models disponibles). Estan dissenyats perquè quedin situats darrere de l’orella, de manera que són els més senzills i fàcils de col·locar. A més, tenen una gran fiabilitat  i qualitat auditiva.

  Audiòfons retroauriculars
 • Audiòfons intracanal

  La tecnologia més nova en audició, inserida en una càpsula anatòmica que s’adapta a l’interior del teu conducte auditiu. Una opció eficaç i discreta.

  Audiòfons intracanal
 • Audiòfons CIC/IIC

  La solució més discreta del mercat, atès que es tracta d’una solució intracanal que s’adapta a l’orella interna i converteix l’audiòfon en un element pràcticament invisible. Aquests audiòfons digitals t’ofereixen una captació més natural del so i menys interferències amb el vent.

  Audiòfons CIC/IIC
 • Audiòfons RIC

  Aquests audiòfons combinen les prestacions dels audiòfons retroauriculars i les dels CIC. L’auricular s’allotja a l’interior del conducte auditiu, cosa que permet que l’audiòfon sigui més petit i discret.

  Audiòfons RIC
 • Audiòfons sense piles

  L’última novetat en audiòfons! Aquests audiòfons recarregables t’ofereixen la màxima comoditat i llibertat per poder adaptar-se totalment al teu exigent ritme de vida. Es carreguen fàcilment amb bateria i et proporcionen autonomia durant tot el dia.

  Audiòfons sense piles
 • Vareta auditiva

  La combinació perfecta d’ulleres i audiòfons. Les varetes auditives, discretament integrades a les ulleres, et permeten solucionar diferents problemes d’audició.

A General Optica t’assessorarem perquè descobreixis l’audiòfon que fa per tu:

Descobreix tota la gamma d’audiòfons i tria el que et vagi millor.