Totes les nostres botigues estan obertes per seguir oferint el millor servei. No oblidis demanar la teva cita també aquí

Tipus d'audiòfons

Tipus d'audiòfons

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

Trobar l’audiòfon que s’adapta millor a les teves necessitats és imprescindible per beneficiar-te de més qualitat auditiva.
Per això, posem a la teva disposició totes les opcions perquè gaudeixis d’una solució auditiva totalment personalitzada.

 • Audiòfons retroauriculars

  Aquests audiòfons responen al disseny més convencional i clàssic, tot i que ara hi ha nous acabats i materials (consulta amb els nostres experts els models disponibles). Estan dissenyats perquè quedin situats darrere de l’orella, de manera que són els més senzills i fàcils de col·locar. A més, tenen una gran fiabilitat  i qualitat auditiva.

  Audiòfons retroauriculars
 • Audiòfons intracanal

  La tecnologia més nova en audició, inserida en una càpsula anatòmica que s’adapta a l’interior del teu conducte auditiu. Una opció eficaç i discreta.

  Audiòfons intracanal
 • Audiòfons CIC/IIC

  La solució més discreta del mercat, atès que es tracta d’una solució intracanal que s’adapta a l’orella interna i converteix l’audiòfon en un element pràcticament invisible. Aquests audiòfons digitals t’ofereixen una captació més natural del so i menys interferències amb el vent.

  Audiòfons CIC/IIC
 • Audiòfons RIC

  Aquests audiòfons combinen les prestacions dels audiòfons retroauriculars i les dels CIC. L’auricular s’allotja a l’interior del conducte auditiu, cosa que permet que l’audiòfon sigui més petit i discret.

  Audiòfons RIC
 • Audiòfons sense piles

  L’última novetat en audiòfons! Aquests audiòfons recarregables t’ofereixen la màxima comoditat i llibertat per poder adaptar-se totalment al teu exigent ritme de vida. Es carreguen fàcilment amb bateria i et proporcionen autonomia durant tot el dia.

  Audiòfons sense piles
 • Vareta auditiva

  La combinació perfecta d’ulleres i audiòfons. Les varetes auditives, discretament integrades a les ulleres, et permeten solucionar diferents problemes d’audició.

A General Optica t’assessorarem perquè descobreixis l’audiòfon que fa per tu:

Descobreix tota la gamma d’audiòfons i tria el que et vagi millor.