Cuida la teva oïda

Cuida la teva oïda

Cuidem la teva audició perquè gaudeixis de la vida amb tots els sentits.

6 consells per cuidar l’oïda i prevenir la pèrdua d’audició

Si creus que tens algun símptoma de pèrdua auditiva, a General Optica tenim un equip d’experts que analitzarà el teu cas amb detall per donar-te la millor solució.

No obstant això, la millor opció és apostar per la prevenció auditiva. Aquí tens 6 consells que t’ajudaran a seguir sentint-hi sense problemes durant molt de temps:

La importància de la revisió

A General Optica ens preocupem per la teva salut auditiva, per això t’oferim un complet servei de revisió de l’oïda mitjançant el qual els nostres professionals podran detectar qualsevol possible alteració auditiva.

Si tens més de 40 anys, notes alguna anomalia en l’audició o tens antecedents familiars de pèrdua auditiva, et recomanem una revisió auditiva anual.

Demana cita als nostres centres.

Per protegir-te a la feina

L’ambient en què desenvolupem la nostra feina és un dels mitjans en els quals passem més hores. Per això, és important ser conscients del grau de càrrega acústica que suporten les nostres orelles a diari i posar mesures per protegir-les.

Recorda’t de fer servir protecció auditiva sempre que treballis en un ambient laboral amb alta intensitat acústica. Les teves orelles t’ho agrairan!

Per escoltar música

A tots ens agrada sentir els nostres cantants preferits en diferents moments del dia: al gimnàs, mentre vas a comprar, de camí cap a la feina, etc.

Volem que continuïs emocionant-te amb la música, naturalment, però sempre recomanant-te que l’escoltis amb un volum adequat: per sota del 60 % de la potència del reproductor.

Per gaudir de l'aigua

Tant a l’estiu com a l’hivern, gaudeix de l’aigua sense partir!

Banya’t al mar, submergeix-te a la piscina o relaxa’t en un jacuzzi. Però, sobretot, no oblidis fer-te taps a mida mentre ets a l’aigua per prevenir infeccions. Els pots trobar al centre de General Optica que tinguis més a prop.

I recorda-ho! Asseca’t les orelles per evitar la humitat al conducte auditiu.

Per netejar les orelles

La neteja forma part de les atencions principals que has d’aplicar a les orelles per tenir una bona salut auditiva.

I si tens cap pregunta sobre el procediment adequat per netejar bé les orelles, no dubtis a consultar-nos-la!

Per quan estàs refredat

Presta especial atenció a les orelles quan tinguis una grip o un refredat que poden provocar pèrdues auditives. Una bona higiene i l’atenció adequada ajudaran a prevenir possibles alteracions en l’audició a mitjà i llarg termini.