Tipus de solucions visuals.

Una solució òptica a mida

A General Optica disposem de diversos tipus de solucions visuals per trobar la que s’adapta millor a tu.

Descobreix-les:

 • Ulleres graduades amb vidres d’última generació i els tractaments més avançats.

 • Lentilles que s’adapten a les teves necessitats del dia a dia.

 • Solucions específiques amb les quals ho veuràs tot d’una altra manera.

El més nou en ulleres graduades

A General Optica treballem amb els laboratoris de més prestigi en la fabricació de vidres, la qual cosa ens permet oferir als clients l’última tecnologia en vidres amb la màxima relació qualitat-preu.

Deixa que el nostre equip d’òptics t’assessori sobre quin material i quin tipus de vidre et convenen.

Tipus de vidres

Gaudeix d’una solució visual a mida.

 • Monofocal

  Aquests vidres es caracteritzen per tenir un sol focus, és a dir, una sola graduació. Són d’una tecnologia que permet corregir qualsevol problema de visió, tant si és miopia com astigmatisme o hipermetropia.

 • Progressiu

  Amb aquests vidres pots veure perfectament a qualsevol distància (llunyana, intermèdia i propera) i evites els salts d’imatge. Són la millor opció si comences a tenir vista cansada o presbícia, símptomes que acostumen a aparèixer a partir dels 40 anys.

Tria el vidre progressiu que s’adapta a tu:

 • Vidre progressiu estàndard

  Si busques qualitat a bon preu, aquests vidres són perfectes per a tu, perquè et faciliten l’enfocament a qualsevol distància.

  Vidre progressiu estàndard
 • Vidre progressiu avançat

  Aquests vidres van més enllà i t’ofereixen més qualitat i innovació en el disseny per a una visió en alta resolució.

  Vidre progressiu avançat
 • Vidre progressiu òptim

  Destaquen per la comoditat, l’ergonomia i l’adaptabilitat en qualsevol situació. Vidres de qualitat per al dia a dia.

  Vidre progressiu òptim
 • Vidre progressiu prèmium

  Els vidres més avançats del mercat amb la màxima qualitat que et donaran un grau més alt de resolució, de comoditat i de personalització.

  Vidre progressiu prèmium

Tipus de material

Quin tipus d’ulleres s’adapten millor al teu dia a dia?

 • Mineral

  La composició dels vidres minerals es basa en sílice (vidre). Són resistents a les ratllades, però, com que són completament rígids, també són més fràgils.

 • Orgànic

  Els vidres orgànics es fabriquen amb polímers plàstics i, per aquest motiu, pesen menys. A més, són especialment resistents als cops i incorporen tractaments per evitar que es ratllin.

Els tractaments més avançats

Les últimes novetats visuals per a les ulleres.

 • Antireflector

  Antireflector

  També anomenat “multicapa”, són lents que eviten l’enlluernament. Eliminen les brillantors naturals de les superfícies en cas d’exposició directa a la llum i ofereixen més nitidesa visual.

 • Fotocromàtic

  Fotocromàtic

  Són la solució ideal per fer servir diàriament, perquè s’adapten a la llum ambiental canviant de color. Estan recoberts per una pel·lícula de polímer d’alta tecnologia que s’enfosqueix quan s’exposa a la llum solar i s’aclareix en espais interiors.

 • Prevencia

  Protecció per a pantalles digitals (Prevencia/EyeZen)

  Et protegeixen els ulls de les pantalles blaves (de mòbils, tauletes i ordinadors). Filtren de manera selectiva la llum perjudicial (UV i blau violat) i deixen passar la llum necessària per veure-hi. A més, redueixen l’índex de mort cel·lular en la retina en un 25 %.

 • Antiboira

  Antiboira

  Els vidres amb tractament antiboira són la solució perfecta perquè no se t’entelin les ulleres. Així, aconseguiràs una visió lliure de bafs i sense distorsions.

 • UV

  UV

  Protegeix-te els ulls amb els vidres UV, capaços de bloquejar els rajos ultraviolats que provenen de tots els angles. A més, incorporen el factor de protecció solar per als ulls.

 • Hidròfug

  Hidròfug

  Aquest tractament repel·leix els líquids com l’aigua o els olis, a més d’evitar que les partícules de pols i brutícia s’adhereixin a les ulleres. Amb aquest tractament protegeixes les ulleres i aconsegueixes una visió molt més clara.

 • Antifatiga

  Antifatiga

  Amb aquests vidres, que redueixen els símptomes de la fatiga, els ulls estan més descansats. Gràcies a la variació en la part inferior de les lents, que redueix l’esforç visual que ha de fer l’ull per mirar diferents distàncies, gaudeixes d’una visió completa i evites la sensació de cansament visual.

Noves coleccionsNoves col·leccions, productes exclusius i edicions especials

Les últimes novetats són a General Optica. Hi trobaràs les noves col·leccions de les marques de més prestigi i les edicions limitades i en exclusiva de les firmes més reconegudes.

Visita el centre de General Optica que tinguis més a prop i el nostre equip de professionals t’assessorarà en tot allò que necessitis. T’hi esperem!

Prova les lentilles que s’adapten a la teva vida.

Les lents de contacte t’ofereixen una solució visual per al dia a dia. Contràriament al que hom pensa, les lentilles t’aporten la visió que necessites per corregir qualsevol carència ocular amb comoditat. A General Optica trobaràs una àmplia gamma de llentilles amb què gaudiràs de qualsevol moment del dia.

 • Lentilles diàries

  Si no pares en tot el dia, utilitzes lentilles ocasionalment (per fer esport, els caps de setmana...) o tens al·lèrgies, les lentilles diàries són perfectes per a tu! A més, com que són diàries, no requereixen manteniment ni productes especials.

 • Lentilles quinzenals

  També conegudes com a lentilles setmanals, tenen una durada de dues setmanes abans de ser reemplaçades. Són perfectes per a persones que no n’han fet servir mai o que tenen sequedat als ulls. Amb aquest tipus de lentilles sí que requereixen líquids per a lentilles, com els que t’oferim a General Optica. Descobreix aquí les nostres solucions de manteniment per a lentilles.

 • Lentilles mensuals

  Pensades per a les persones que les utilitzen habitualment (cinc dies a la setmana o més), és una opció més barata que les lents de contacte diàries. Tenen una durada mensual i un manteniment senzill amb líquid per a lentilles. Descobreix la gamma de General Optica de solucions de manteniment per a lentilles aquí.

Vols més informació sobre les lentilles? Aquí t’ho expliquem tot.

Busques una solució visual específica? A General Optica la tenim.

Disposem de solucions visuals específiques per a casos concrets, com ara ulleres de protecció per a ambients laborals, ulleres per fer esport, ulleres personalitzades, optocosmètica, paraòptica, lentilles RPG…

 • Ulleres de protecció per a ambients laborals

  T’oferim les millors solucions a les teves necessitats òptiques i de protecció ocular en l’entorn de treball. Descobreix-les al nostre catàleg d’ulleres de protecció ocular.

 • Ulleres per fer esport

  Aquestes ulleres, adaptades tècnicament, t’ofereixen el màxim nivell de protecció i confort per fer les teves activitats preferides.

  Quin esport fas? Tria entre les ulleres per a esports d’impacte (futbol), ulleres per a activitats outdoor (córrer, ciclisme), ulleres per a esports aquàtics (busseig, natació) o ulleres per a esports de muntanya (alpinisme, esquí).

 • Ulleres personalitzades

  Ara pots tenir unes ulleres tan úniques com tu. Gràcies a Lozza Sartoriale les pots personalitzar i modificar al teu gust: colors, barnilles, frontals, forma... Tu ho decideixes!

 • Lentilles RPG

  Si requereixes lentilles de llarga durada, a General Optica disposem d’un equip de professionals especialitzat en l’adaptació de lentilles RPG.

 • Productes de salut ocular

  La nostra secció Paraòptica t’ofereix productes específics per cuidar els ulls, com ara llàgrimes artificials per als ulls secs, tovalloletes per netejar les parpelles, suplements nutricionals per assegurar-te una visió perfecta i banys oculars que proporcionen un alleujament immediat de la picor, envermelliment i llagrimeig de la conjuntiva.

 • Optocosmètica

  La gamma Paraòptica també inclou una línia de cosmètica especialment indicada per a ulls sensibles, persones amb al·lèrgies oculars i usuaris de lentilles. Amb actius 100 % naturals i de qualitat, et permet maquillar-te i, alhora, cuidar els ulls amb tota la tranquil·litat. Gaudeix d’aquesta línia de maquillatge hipoal·lergògena, dermatològica i testada oftalmològicament.

 • Ajudes visuals

  Dins de la secció Paraòptica també disposes d’un ampli assortiment de lupes manuals i electròniques, per ajudar d’una manera complementària aquells pacients amb una agudesa visual que els dificulta fer tasques de prop.